Ozan_y Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 62 Yer Biryerlerde Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #32 Mesajlarınız için teşekkür ederim.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.012 Makaleler 4 Çözümler 20 23 Şubat 2021 #33 TheALONE dedi: Peki o nasıl bir şeye benziyor PS5 yeni duydum. Genişletmek için tıkla... Oyun konsolu. İlla ki duymuşsunuzdur. Playstation 5 fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, PS5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al. Playstation 5 fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, PS5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al. www.vatanbilgisayar.com
TheALONE dedi: Peki o nasıl bir şeye benziyor PS5 yeni duydum. Genişletmek için tıkla... Oyun konsolu. İlla ki duymuşsunuzdur. Playstation 5 fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, PS5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al. Playstation 5 fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, PS5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al. www.vatanbilgisayar.com
TheALONE Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 171 Yer Ekran kartı Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #34 Sapphire1525 dedi: Oyun konsolu. İlla ki duymuşsunuzdur. Playstation 5 fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, PS5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al. Playstation 5 fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, PS5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al. www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Dostum bu konuda ciddi değildim (işin gırgırı) ndaydım.
Sapphire1525 dedi: Oyun konsolu. İlla ki duymuşsunuzdur. Playstation 5 fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, PS5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al. Playstation 5 fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, PS5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al. www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Dostum bu konuda ciddi değildim (işin gırgırı) ndaydım.
İ İsmet12 Centipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 122 28 Mart 2021 #35 Ozan_y dedi: PS5 de Steam'deki gibi bedava oyunlar vb var mı? Genişletmek için tıkla... The Last of Us 2, RDR 2, GTA 5 gibi oyunlar PS5'e uyarlanacak araştıe öyle karar ver bence.
Ozan_y dedi: PS5 de Steam'deki gibi bedava oyunlar vb var mı? Genişletmek için tıkla... The Last of Us 2, RDR 2, GTA 5 gibi oyunlar PS5'e uyarlanacak araştıe öyle karar ver bence.