PS5 için oyun önerisi

Aybars Dilsiz

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi bayramlar dilerim. TLOU serisi RDR Spider-Man serisi Dying Light serisini bitirdim. Önerdiğiniz oyunlar var mı? Her türden önerilere açığım gerilim korku türünü severim hikayeli açık dünya fark etmez güzel olsun uzun süre sıkılmadan oynasam yeter. Teşekkürler.

Öncelikle iyi bayramlar dilerim. TLOU serisi RDR Spider-Man serisi Dying Light serisini bitirdim. Önerdiğiniz oyunlar var mı? Her türden önerilere açığım gerilim korku türünü severim hikayeli açık dünya fark etmez güzel olsun uzun süre sıkılmadan oynasam yeter. Teşekkürler.

Hocam Elden Ring yapıştırın bence direkt.

İyi bayramlar, Cyberpunk 2077 deneyebilirsiniz, uzun süre oynayayım diyorsanız Elden Ring olabilir, Resident Evil serisine başlayabilirsiniz gerilim, korku seviyorsanız... + Witcher 3 de çok iyi oyun gerek açık dünyası gerek hikayesi, DLC'leri.

Hocam Elden Ring yapıştırın bence direkt.

O oyunu oynamak çok istiyordum ama sürekli oyuna girip 15 dakikada çıkıyorum hala oyunun başındayım atlı bossu geçemedim 7-8 mağara gibi yer vardı hepsini bitirdim güçlendim biraz ama yapamıyorum o oyunu sileceğim sanırım bana göre bayağı zor.

İyi bayramlar, Cyberpunk 2077 deneyebilirsiniz, uzun süre oynayayım diyorsanız Elden Ring olabilir, Resident Evil serisine başlayabilirsiniz gerilim, korku seviyorsanız... + Witcher 3 de çok iyi oyun gerek açık dünyası gerek hikayesi, DLC'leri.

Resident Evil serisinin sıralamasına göre oynamak zorunda mıyım eski oyunlarının grafikleri çok hoşuma gitmiyor.

Gerilim korku seviyorsan, Silent Hill 2 ve Dead Space'yi kesinlikle oyna.

Silent Hill 2'yi deneyeceğim hocam teşekkür ederim ama o oyunu anlamak için 1. oyunu oynamak gerekiyor mu?

O oyunu oynamak çok istiyordum ama sürekli oyuna girip 15 dakikada çıkıyorum hala oyunun başındayım atlı bossu geçemedim 7-8 mağara gibi yer vardı hepsini bitirdim güçlendim biraz ama yapamıyorum o oyunu sileceğim sanırım bana göre bayağı zor.

Resident Evil serisinin sıralamasına göre oynamak zorunda mıyım eski oyunlarının grafikleri çok hoşuma gitmiyor.
Tabiki değilsiniz hocam, isterseniz YouTube'dan hikayelerin özetlerine bakabilirsiniz. Ve bildiğim kadarıyla resident evil oyunları bir biriyle aman aman çok da bağlantılı değil, Resident evil biohazard ve village eski oyunlara kıyasla daha bağımsız yeni bir karakterin hikayesini anlatıyor.

Tabii ki değilsiniz hocam, isterseniz YouTube'dan hikayelerin özetlerine bakabilirsiniz. Ve bildiğim kadarıyla Resident Evil oyunları bir biriyle aman aman çok da bağlantılı değil, Resident Evil Biohazard ve village eski oyunlara kıyasla daha bağımsız yeni bir karakterin hikayesini anlatıyor.

Anladım hocam teşekkür ederim peki bu seriden önerdiğiniz oyunlar hangisidir sırasıyla.

Anladım hocam teşekkür ederim peki bu seriden önerdiğiniz oyunlar hangisidir sırasıyla.
Hocam eski grafikler hoşuma gitmiyor dediğinizden dolayı ilk resident evilleri YouTube'dan izleyip 2,3,4 ü oynamanızı tavsiye ederim çünkü onların PS5 versiyonu var + bu oyunlar hikayesel açıdan bir biriyle daha çok bağlı. Ardından devam etmek istiyorum diyorsanız Biohazard ve Village'i de oynayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı