PS5 için PS Plus paket seçimi nasıl olmalı?

eko9x

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar,

Bir konuda sorum var ve bir de öneriye ihtiyacım var.

Yeni bir PS5 satın aldım. Daha önce hiç konsol tecrübem yok. PS Plus extra paketini almayı düşünüyorum. Ancak geçtiğimiz yıl kasım ayında Black Friday indirimlerinde fiyatı %30 düşmüş 2 ay boyunca aylık satın alıp indirime girdiğinde üyeliğimi iptal edip yıllık abonelik yaptırabilir miyim? Bu mantıklı bir yol mudur?

İkinci olarak da öncelikle PS Plus içerisinde bulunanlardan olmak üzere oyun önerisi yapabilir misiniz? Genel olarak farklı önerileriniz varsa da dinlemeye hazırım dediğim gibi daha önce hiç konsol tecrübem bulunmuyor.

Siz aylık aboneliğinizi alın beklemeyin üyeliksiz indirim gelene kadar. Yıllık aboneliklere indirim geldiğinde de üzerine Yıllık abonelik satın alabilirsiniz. Sadece ilk kez psn hesabı açanlara bu Yıllık indirimli fiyatları geçerlidir diye bir isteği olmadı bugüne kadar. Olması da saçma olur. Böyle bir durum yeni geldiyse eğer yeni psn hesabı açıp ona alırsınız Yıllık indirimli üyeliği. Ama sanmıyorum öyle bir durumun olduğunu. Birde Plus üyelikte Essential, Deluxe ve Ekstra olarak 3 seçenek var. Siz bunlardan ya Deluxe'ı yada Extra'yı seçmelisiniz. Kütüphanedeki oyunları oynamak için. Ekstra ile tüm kütüphaneye erişiminiz var. Deluxe ile de ek olarak ekledikleri bazı retro oyunları oynama şansı, yeni çıkan bazı oyunların demolarını oynama şansınız oluyor. Ona göre seçersiniz hangisi olacağını.
Oyun olarak da Uncharted 1,2,3,4 ve Uncharted Lost Legacy, God of war 3, God of war 2018, God of war ragnarok, The last of Us Part 1 ve The last of Us Part 2, Spiderman 1 ve 2, Spiderman Miles Morales, Ghost of tsushima, Red dead redemption 2, Red dead redemption 1, Horizon Zero dawn, Horizon forbidden west, İnfamous Second Son, Rachet and Clank Rıft apart, bu oyunlardan kütüphanede olanları mutlaka oynayın bayağı götürür sizi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı