PS5 için replika DS4 önerisi

Michael_Myers

Centipat
Öncelikle selamlar, PS5 üzerinde PS4 oyunlarını oynamak için replika DualShock 4 arıyorum, malum orijinal gamepadlere güç yetmiyor Hepsiburada gibi yerlerde 600-700 bandında var ama 1 yıldızlı yorumlar kafa karıştırıyor. Var mı böyle kullanıp memnun kalan, bu arada link bırakırsanız sevinirim. (Ölü bölge sorunu da makul seviyede olması önemli.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bende var R2 l2 falan bozuluyor hiç almayın daha iyi 600 70p TL'ye yazik.

Hocam bende var R2 l2 falan bozuluyor hiç almayın daha iyi 600 70p TL'ye yazik.

Mecburen 2. gamepadi almam gerekiyor dediğim gibi orijinallere güç yetmiyor. Zaten daha çok DualSense'yi kullanacağım alacağım replika arada arkadaşlarla felan oynamak için.

Mecburen 2. gamepadi almam gerekiyor dediğim gibi orijinallere güç yetmiyor. Zaten daha çok DualSense'yi kullanacağım alacağım replika arada arkadaşlarla felan oynamak için.
Hocam aldınız mı acaba? Bende aynı şekilde bakıyorum da.

Hocam aldınız mı acaba? Bende aynı şekilde bakıyorum da.

Aldım, yeşil kamuflaj Doubleshock 4 modelini Hepsiburada uzerinden aldım memnunum ölü bölge konusunda çok başarili bence link atmak isterdim ama ben aldıktan sonra bitmiş galiba benim aldığım satıcı satmıyor ondan atmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…