PS5 için Samsung M7 monitör alınır mı?

Kendim G7 43 inç kullanıyorum, evet istisnai sorunları mevcut bu monitörlerin, yalan yok. En azından G7 43 inç VRR konusunda ekran kartı sürücüsü ile kusursuz değil ve VRR olmadığı zaman da titreme yapma eğiliminde. Monitörün inceleme videolarını detaylıca izle kusurları oralarda söylenir eğer varsa.

Evet PS5'te kullanmak için aldım zaten. Görüntü kalitesi iyi. 60hz olması da bana herhangi bir sıkıntı yaratmadı.

VRR ne oluyor hocam? Biraz açıklar mısınız

Bilgisayar koltuğundan oynamak kullanmak açısından 43 inc çok büyük bir monitör. Keyiften çok eziyet yaşatır. PS5 için alıp uzaktan kullanacaksanız o zaman problem olmaz.

Bilgisayarda kullanacağım, genelde yatağa geçiğ oynarım ama 2. monitör olarak da kullanmak isterim. Sence sıkıntı olur mu bilgisayar koltuğundan yoksa daha küçük bir ekran mı almalıyım.
Gamepadle biraz uzaktan oynayacaksanız sorun olmaz ama normal bilgisayar monitörü gibi kullanamazsınız. En az 1-1.5 metre uzaklıkta olmak lazım.

Bilgisayar koltuğundan oynamak kullanmak açısından 43 inc çok büyük bir monitör. Keyiften çok eziyet yaşatır. PS5 için alıp uzaktan kullanacaksanız o zaman problem olmaz.

32 inc yeter diye düşünüyorum o zaman. Keşke 35 - 36 gibi inc değerleri olsaydı, güzel olabilirdi. Yüksek ihtimal bu m7'nin 32 modelini alırım.

Gamepadle biraz uzaktan oynayacaksanız sorun olmaz ama normal bilgisayar monitörü gibi kullanamazsınız. En az 1-1.5 metre uzaklıkta olmak lazım.

Gamepadle uzaktan oynayacaktım ama yakına da geçecektim o yüzden sıkıntı olabilir dediğiniz gibi. 32 modeli alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…