Alırken en az HDMI 2.1 destekli almanı gerekiyor. Tavsiyem olarak 4K TV'lere bakınSelamlar, PlayStation 5'de bildiğiniz üzere 120 Hz alabiliyoruz. Bana PS5 için televizyon önerir misiniz? PS5 için alırken neye dikkat etmemiz gerekiyor? Bütçe 7500TL.
Edge LED arka aydınlatmaya sahip, alınmamalı.https://www.hepsiburada.com/samsung...ent=HBV00000W87B2&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
Bütçenin üstünde ama 4K'da 120hz görüntü veriyor.
Ne alaka?Alırken en az HDMI 2.1 destekli almanı gerekiyor. Tavsiyem olarak 4K TV'lere bakın
Playstation 5 sadece HDMI 2.1 televizyonlarda 120 Hz veriyor.Edge LED arka aydınlatmaya sahip, alınmamalı.
Ne alaka?
Emin misin hocam? Peki tavsiye de bulanabilir misin bana?Playstation 5 sadece HDMI 2.1 televizyonlarda 120 Hz veriyor.![]()
O bütçedeki 4K TV'lerin paneli genelde 50/60 Hz. Benim PS5'im olsa bütçe artırıp gerçek 120 Hz panelli bir TV alırdım.
Örneğin:
![]()
LG 55NANO866NA Televizyon
LG 55NANO866NA Ultra HD (4K) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.