PS5 için TV önerisi

Koray Silivri

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, PS5 için kendi odama TV bakıyorum. 43 inç gibi bir boyut düşünüyorum. 49 inç civarı da tercih edilebilir ama direkt önünde oturacağımdan küçük olacak. 43PUS7805 modeli ilgimi çekti. İşletim sistemi kötü deniyor ama zaten PS5 kullanacağımdan ihtiyacım olmayacak. Sizce iyi bir oyun deneyimi sunar mı? Oyunlar akıcı olsun, input lag düşük olsun mide bulandırmasın yeter. Philips, LG ve Samsung markalarını tercih edeceğim, Vestel gibi markalar zamanında çok çektirdi. Bütçem: Maksimum 6000TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, PS5 için kendi odama TV bakıyorum. 43 inç gibi bir boyut düşünüyorum. 49 inç civarı da tercih edilebilir ama direkt önünde oturacağımdan küçük olacak. 43PUS7805 modeli ilgimi çekti. İşletim sistemi kötü deniyor ama zaten PS5 kullanacağımdan ihtiyacım olmayacak. Sizce iyi bir oyun deneyimi sunar mı? Oyunlar akıcı olsun, input lag düşük olsun mide bulandırmasın yeter. Philips, LG ve Samsung markalarını tercih edeceğim, Vestel gibi markalar zamanında çok çektirdi. Bütçem: Maksimum 6000TL.

43PUS7805 kullanıyorum ama hiç HDMI dışında kullanmadım sürekli monitör olarak kullandım alınabilir.

Bütçeyi aşıyor ama bu TV çok iyi, bu TV'yi önermemin sebebi HDMI 2.1 destekliyor olmasi, yani 4k 120FPS görüntü verebiliyor.
PS5'te ayrıca HDMI 2.1 destekliyor.

5600 TL'ye QLED panel sunuyor, kaçmaz. Hatta bu hafta kendim için de almayı düşünüyorum bu modeli.
Hocam kalite kontrol konusunda çok şikayet duydum, amerikadaki modeller kadar iyi değil diyorlar. Ek olarak da çok büyük.

Bütçeyi aşıyor ama bu TV çok iyi, bu TV'yi önermemin sebebi HDMI 2.1 destekliyor olmasi, yani 4k 120FPS görüntü verebiliyor.
Bu tvyi de düşünüyorum ama IPS panelinin görüntü kalitesi zayıf dendiğinden bilemedim.

Ne? IPS'in görüntü kalitesi zayıf mı? Kim dedi size bunu?
Redditte okuduklarım sonucu gördüm. Önerinizi aklımda tutacağım, bir teknoloji mağazasını ziyaret edersem kendi gözlerimle bakmak istiyorum. Hdmi 2.1 olmak zorunda değil bu arada ve ben 2.5 sene kullanacağım büyük ihtimalle. Yurtdışına çıkma gibi bir durumum var, büyük paralar vermek istemiyorum.

Redditte okuduklarım sonucu gördüm. Önerinizi aklımda tutacağım, bir teknoloji mağazasını ziyaret edersem kendi gözlerimle bakmak istiyorum. Hdmi 2.1 olmak zorunda değil bu arada ve ben 2.5 sene kullanacağım büyük ihtimalle. Yurtdışına çıkma gibi bir durumum var, büyük paralar vermek istemiyorum.
Her zaman gözlerinle bakman daha iyidir. Redditte IPS'i ne ile kıyaslıyorlar?

Her panelin kendi avantajı ve dezavantajı vardır, IPS, LCD tabanlı bir teknolojidir, siz 6000TL'ye ne almak istiyorsunuz? OLED mi? Malesef Türkiyede yaşıyoruz.

PS4 Fat kasa ile maksimum 1080P görüntü alabilirim bu televizyondan değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı