PS5 için TV önerisi

120 Hz olan modelde vrr varsa mesela Spider-Man 2 de 4K30 FPS modunda 120Hz TV'lerde vrr açınca FPS 30'dan 40 45 arasına çıkıyor. Ben kendim bu kadar pahalı bir model kullanmadığım için aradaki farkı deneyimleyemedim.

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda PS5 ve TV almayı düşünüyorum fakat şu iki TV arasında seçim yapamadım. Birisi 60Hz diğeri ise120Hz pek fark olur mu sizce PS5 oynarken.

Bildiğim kadarıyla philips modeli smart tv. Android ya da google olan modelini almanız daha iyi olacaktır. Onunda fiyatları bir tık yüksek. Daha uygun fiyata şu tv alınabilir;
TCL 55P635 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google LED TV

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda PS5 ve TV almayı düşünüyorum fakat şu iki TV arasında seçim yapamadım. Birisi 60Hz diğeri ise120Hz pek fark olur mu sizce PS5 oynarken.

Bu ikisi arasından Philips tercih ederim ekran daha büyük.Philip 2023 model Lg 2021 model özellikleri hemen hemen aynı bi iki tık philips daha iyi.Tercihim benim Philips’ten yana olurdu

120 Hz olan modelde vrr varsa mesela Spider-Man 2 de 4K30 FPS modunda 120Hz TV'lerde vrr açınca FPS 30'dan 40 45 arasına çıkıyor. Ben kendim bu kadar pahalı bir model kullanmadığım için aradaki farkı deneyimleyemedim.
Arkadaşın gönderdiği tver 3840x2160 50/60hz alır

Lg 120 hz değil kardeşim satıcının öyle yazdığına bakma LG müşteri hizmetlerini ara istersen.aynı tvnin 55 inçine tıklayınca 50hz yazıyor satıcı yanlış yazmış

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı