PS5 için TV önerisi

Lusifır

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, görüntü çamur olmasın tercihen 55 inç 120 Hz olsun istiyorum. Bütçem 35k fakat daha mümkünse daha uygun olması çok işime gelir. TCL 55 C655 ve Dijitsu 75 DG22000 modellerini araştırdım. TCL'in görüntüsü kronik olarak çamur gibi diyorlar, çok fazla gördüm bu yorumu. Dijitsu'ya gelince 75 inçin ne kadar büyük olduğunun farkında değildim odama sığsa bile yakın olacağım için pikselleri göze batar diye düşünüyorum ayrıca 60 Hz olması da büyük eksi. Sizin öneriniz var mıdır veya bunlardan birini tercih etmeli miyim? Görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,öncelikle bende tcl c655 modelini kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. Görüntünün çamur gibi olması diye bir sorun yok. Qled bir tv bir kere. Görüntü çok parlak,net ve akıcı.Renkler canlı ve siyahlar tam siyah. Kesinlikle 35.000 tl bütçeye 55c655 modelini almalısın. Dijitsu ise kesinlikle alınmaz. Kalite farkı var. Yani Dijitsu gibi bir tv'yi ancak birkaç yıl kullanırsın ve asla tcl gibi bir görüntü kalitesi veremez. Tcl'de ise 100.000 saat renk solmama garantisi var. Yıla vurduğumuzda 11 yıl ediyor ki günde 24 saat için. Yani çoğu durumda ömürlük bir tv bile olur. Yani tabiiki her tv bozulabilir ama tcl gibi markalarda bu ihtimal çok daha azdır. Çok az insan bilsede LG ve Samsung tv'lerin panellerini TCL üretmekte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı