Umut burak temel Kilopat Katılım 4 Şubat 2018 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #1 PS5 yeni aldım Slim versiyonu. 2. kolu daha sonra aldım ama bir kol ana kol oluyor diğeri yardımcı kol oluyor. Hangisi ana kolsa titreşim ve sesler ondan geliyor ama diğerinden gelmiyor. İkisini de aynı anda ana kol yapamıyor muyum? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2024
PS5 yeni aldım Slim versiyonu. 2. kolu daha sonra aldım ama bir kol ana kol oluyor diğeri yardımcı kol oluyor. Hangisi ana kolsa titreşim ve sesler ondan geliyor ama diğerinden gelmiyor. İkisini de aynı anda ana kol yapamıyor muyum?
Umut burak temel Kilopat Katılım 4 Şubat 2018 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #3 403377 dedi: Ana kol ne? Genişletmek için tıkla... hocam 2 kol var ya birini ana kol diğerine yardımcı kol gibi görünüyor sanırım ondan 1. kola ana kol dedim
403377 dedi: Ana kol ne? Genişletmek için tıkla... hocam 2 kol var ya birini ana kol diğerine yardımcı kol gibi görünüyor sanırım ondan 1. kola ana kol dedim
C H O S E N Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 750 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #4 Hayır diye biliyorum.
Umut burak temel Kilopat Katılım 4 Şubat 2018 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #5 C H O S E N dedi: Hayır diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 2 kişilik oyunda örneğin mortal kombat veya tekkende ikiside aktif oluyor dimi hocam titreşimi ses falan ?
C H O S E N dedi: Hayır diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 2 kişilik oyunda örneğin mortal kombat veya tekkende ikiside aktif oluyor dimi hocam titreşimi ses falan ?
4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 24 Ocak 2024 #6 Umut burak temel dedi: Hocam 2 kol var ya birini ana kol diğerine yardımcı kol gibi görünüyor sanırım ondan 1. kola ana kol dedim. Genişletmek için tıkla... İkisini de birlikte aynı hesapta kullanamazsın. Farklı hesaplardan kullanırsan Co-op oyunlarda aktif olur.
Umut burak temel dedi: Hocam 2 kol var ya birini ana kol diğerine yardımcı kol gibi görünüyor sanırım ondan 1. kola ana kol dedim. Genişletmek için tıkla... İkisini de birlikte aynı hesapta kullanamazsın. Farklı hesaplardan kullanırsan Co-op oyunlarda aktif olur.