PS5 ile 120 FPS oynamak mümkün mü?

ilakisa

Hectopat
Daha fazla  
PS5 almayı düşünüyorum ve 4K destekleyen bir televizyona sahibim, ama internette ne kadar arasamda cevabını bulamadım. PS5'te performance ve fidelity mod var performance modunda 60 FPS alabiliyoruz ya ama fidelity modda 30, bu 4K için geçerli diyebiliyorum çünkü internette öyle yazıyor. Ama 1080p oynasam fidelity modda 60 FPS oynatır mı onun cevabını bulamadım. 2. olarak da bazıları 120FPS oynuyorum demiş o nasıl oluyor? iki konuyu da ayrı ayrı cevaplar mısınız? (şimdiden çok teşekkürler)

Oyuna göre değişir. Mesela Fortnite 4K 120 FPS oyun oynatabiliyor. Emin değilim ama Warzone için de aynısı geçerli olabilir. Ayrıca fidelity ve performance konusunda dedikleriniz doğru ama ekstra olarak performance fidelty modu var. 4K olmadan 60FPS oynamak için. Televizyonda zaten 1080p bile çok net gözükür. O yüzden aralarındaki en mantıklı seçenek bu.

Oyuna göre değişir. Mesela Fortnite 4K 120 FPS oyun oynatabiliyor. Emin değilim ama Warzone için de aynısı geçerli olabilir. Ayrıca fidelity ve performance konusunda dedikleriniz doğru ama ekstra olarak performance fidelty modu var. 4K olmadan 60FPS oynamak için. Televizyonda zaten 1080p bile çok net gözükür. O yüzden aralarındaki en mantıklı seçenek bu.

Oynamak istediğim oyunlardan bazıları Marvel's Spider-Man 2 ve God of War: Ragnarök onlarda 1080p fidelity mod açarak 60 FPS alabilir miyim yoksa

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı