PS5 ile 4060 sistem takas edilir mi?

kağızmanlı36

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5500
Ekran Kartı: Eagle 4060 8gb
Ram: 16gb
SSD: 512gb
HDD: 500gb
Meslek
Siber Güvenlik Uzmanı
Selamünaleyküm, geçen yıl İtopya'dan aldığım sistemi ilana koydum özellikleri aşağıda vereceğim. 23000 TL'den koydum.
Sizce ithalatçı garantili 2 aylık PS5 Slim ile takas edilir mi? 2 kol var Teknosa'dan alınmış faturalı.

Özellikler;
  • Gigabyte RTX 4060 Eagle 8 GB 128 bit DLSS3 3 fanlı ekran kartı.
  • AMD Ryzen 5 5500 3.6GHz 16 MB önbellek 6 çekirdek AM4 işlemci.
  • Gigabyte B450M K 3600MHz anakart.
  • Goodram 8 GB RAM 3600MHz CL18 RAM'ler (2 adet toplam 16 GB)
  • WD 500GB blue SN570 SSD + Toshiba 500 GB HDD.
  • Vento VG15FE RGB tempered glass mesh kasa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm, geçen yıl İtopya'dan aldığım sistemi ilana koydum özellikleri aşağıda vereceğim. 23000 TL'den koydum.
Sizce ithalatçı garantili 2 aylık PS5 Slim ile takas edilir mi? 2 kol var Teknosa'dan alınmış faturalı.

Özellikler;
  • Gigabyte RTX 4060 Eagle 8 GB 128 bit DLSS3 3 fanlı ekran kartı.
  • AMD Ryzen 5 5500 3.6GHz 16 MB önbellek 6 çekirdek AM4 işlemci.
  • Gigabyte B450M K 3600MHz anakart.
  • Goodram 8 GB RAM 3600MHz CL18 RAM'ler (2 adet toplam 16 GB)
  • WD 500GB blue SN570 SSD + Toshiba 500 GB HDD.
  • Vento VG15FE RGB tempered glass mesh kasa.

Ben olsam takaslamazdım sisteminizin şu an oynatamayacağı oyun yok ve bilgisayar PS'den daha kapsamlı bir cihaz ama tabii PS istiyorsanız sizin kararınız

Ben olsam takaslamam. PS de oynayacağın oyun, bilgisayarda ki gibi kapsamlı değil bence. Ve gereksiz. Ben PlayStation'u sadece kuzenimle pes 21 kapışması için kullandığımdan dolayı almadım mesela. 2 orjinal kod, 1 PS 5 slim güzel diyorsunuz ama acaba takas yapılır mı? diye düşünürseniz hayır. Ben PS istiyorum diyorsanız evet.

Ben olsam takaslamazdım sisteminizin şu an oynatamayacağı oyun yok ve bilgisayar PS'den daha kapsamlı bir cihaz ama tabii PS istiyorsanız sizin kararınız
anladım teşekkür ederim

anladım teşekkür ederim

Değer olarak denk sayılırlar, nasıl kullanacağınıza bağlı sadece oyun oynayacaksanız PS5, oyun dışında film dizi ve müzik uygulamaları var.

Değer olarak denk sayılırlar, nasıl kullanacağınıza bağlı sadece oyun oynayacaksanız PS5, oyun dışında film dizi ve müzik uygulamaları var.
açıkçası şu an evdeyim ve yılbaşından sonra işe başlayacağım, aşırı vaktim olacağı söylenemez. Kardeşiminde oyunlar için yetersiz bir laptopu var. Bu takasla ikimizinde işini görmüş olurum gibisinden düşündüm. Geri dönüşler denk olduğunu belirtiyor. Dönüşünüz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı