vyoora Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #1 Bilgisayarımda GoodbyeDPI kullanıyorum çok memnunum. PS5 için böyle bir program mevcut mu? Ya da başka bir çözümü var mı?
Bilgisayarımda GoodbyeDPI kullanıyorum çok memnunum. PS5 için böyle bir program mevcut mu? Ya da başka bir çözümü var mı?
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.700 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #2 Bağlantıyı sağlasan bile markette uygulamaları bulmak zor.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.298 Makaleler 11 Çözümler 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #3 @vyoora modem üzerinden DNS değiştirme yolu var, oda yüzde yüz çalışır diyemem. Birinde işe yaramamıştı.
@vyoora modem üzerinden DNS değiştirme yolu var, oda yüzde yüz çalışır diyemem. Birinde işe yaramamıştı.
T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 12 Haziran 2025 #4 Yerayay dedi: @vyoora modem üzerinden DNS değiştirme yolu var, oda yüzde yüz çalışır diyemem. Birinde işe yaramamıştı. Genişletmek için tıkla... Hala kullanabiliyor musun?
Yerayay dedi: @vyoora modem üzerinden DNS değiştirme yolu var, oda yüzde yüz çalışır diyemem. Birinde işe yaramamıştı. Genişletmek için tıkla... Hala kullanabiliyor musun?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.298 Makaleler 11 Çözümler 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #5 @T A L O şuanda kullanmıyorum.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.700 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #6 Bilgisayarda kullandığınız goodbyedpi'ı PS5'e videodaki adımları uygulayarak aktarabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bilgisayarda kullandığınız goodbyedpi'ı PS5'e videodaki adımları uygulayarak aktarabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et