B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 12 Temmuz 2023 #11 m3hm3t3f3 dedi: Ses olsa sorun yok ta zzzz sesi biraz ürküttü Genişletmek için tıkla... Bir şey değil o ya PS4 çıldırıyor disk çalışırken. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
m3hm3t3f3 dedi: Ses olsa sorun yok ta zzzz sesi biraz ürküttü Genişletmek için tıkla... Bir şey değil o ya PS4 çıldırıyor disk çalışırken. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
m3hm3t3f3 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #12 Hocam bu cihazı acaba bu hale nasıl getirdiler ben de 6 yıl ps4 kullandim Berk Count dedi: Bir şey değil o ya PS4 çıldırıyor disk çalışırken. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Hocam bu cihazı acaba bu hale nasıl getirdiler ben de 6 yıl ps4 kullandim Berk Count dedi: Bir şey değil o ya PS4 çıldırıyor disk çalışırken. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 12 Temmuz 2023 #13 Coil Whine'dır dostum. Zararı olmaz.
feelsbadman Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 611 Çözümler 8 12 Temmuz 2023 #14 Berk Count dedi: Ne alakası var ? M2 var diye CD dönmesin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam uslübünüze dikkat edin lütfen, sadece bir soru sordum terslemeyin, ilerleyen mesajlarda olduğu gibi içinde CD de olmadığı belirtilmiş zaten. Böyle cevap verecekseniz hiç vermeyin.
Berk Count dedi: Ne alakası var ? M2 var diye CD dönmesin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam uslübünüze dikkat edin lütfen, sadece bir soru sordum terslemeyin, ilerleyen mesajlarda olduğu gibi içinde CD de olmadığı belirtilmiş zaten. Böyle cevap verecekseniz hiç vermeyin.