PS5 ile uyumlu olan SSD PC ile de uyumlu mudur?

Baristik

Decapat
Yer
Hatay
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
CORSAIR MP600 PRO NH 1TB PCIe 4.0 (Gen 4) x4 NVMe
Anakart
Gigabyte GA-A320M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart
CORSAIR 1TB MP600 PRO LPX PCIe Gen4x4 NVMe M.2 SSD (7100MB Okuma / 5800MB Yazma) | ITOPYA

Linkteki SSD'yi almak istiyorum ama sitede kırmızı ile PS5 uyumludur yazmış konuyla alakalı pek bir bilgim olmadığından buraya yazmak istedim eğer masaüstü bilgisayarıma takabiliyorsam anakartım ile uyumlu mudur?

Anakart:
Corsair MP600 Pro nh 1TB PCI-e 4.0 (gen 4) X4 NVMe M.2 SSD (7000 MB okuma / 5700 MB yazma)

Hocam pcnizin hangi tür ssd kabul ettiğine bağlı olarak uyumlu olabilir.

İşlemcini en son PCI-e kaçı desteklediğini öğren ona göre al. işlemcin 3 destekleyip 4 olan bir SSD alırsan 3 hızında çalışır.

İşlemcini en son PCI-e kaçı desteklediğini öğren ona göre al. İşlemcin 3 destekleyip 4 olan bir SSD alırsan 3 hızında çalışır.

Öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Ryzen 5 3600 işlemcim var internette gen4 diyor başka bir donanım sıkıntı cıkarır mı yoksa sadece işlemci ve anakardı mı kontrol etmeliyim.

Hocam pcnizin hangi tür ssd kabul ettiğine bağlı olarak uyumlu olabilir.
Geç cevapladığım için kusura bakmayın. PC uyumluluğunu nereden kontrol edebilirim?

CORSAIR 1TB MP600 PRO LPX PCIe Gen4x4 NVMe M.2 SSD (7100MB Okuma / 5800MB Yazma) | ITOPYA

Linkteki SSD'yi almak istiyorum ama sitede kırmızı ile PS5 uyumludur yazmış konuyla alakalı pek bir bilgim olmadığından buraya yazmak istedim eğer masaüstü bilgisayarıma takabiliyorsam anakartım ile uyumlu mudur?

Anakart:
Corsair MP600 Pro nh 1TB PCI-e 4.0 (gen 4) X4 NVMe M.2 SSD (7000 MB okuma / 5700 MB yazma)

Anakart yerine yanlışlıkla başka bir link koymuşum Anakartım Gigabyte A320M H

Son düzenleme:
Öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Ryzen 5 3600 işlemcim var internette gen4 diyor başka bir donanım sıkıntı cıkarır mı yoksa sadece işlemci ve anakardı mı kontrol etmeliyim.

Geç cevapladığım için kusura bakmayın. PC uyumluluğunu nereden kontrol edebilirim?

Anakart yerine yanlışlıkla başka bir link koymuşum Anakartım Gigabyte A320M H

Şu iki yerdede görebileceğin gibi 4.0 destekliyor.

Ekran görüntüsü 2024-06-11 153509.png

Anakart yerine yanlışlıkla başka bir link koymuşum anakartım Gigabyte A320M h

Çıkarmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı