uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.687 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar internete bağlanmaya calistigimda zaman sınırı içinde IP adresi alınamıyor dedi. Yaklaşık yarım saat önce kesildi, geri bağlanmıyor. Modemin fişini çek tak yaptım yine olmadı. Şu an yağmur yağıyor, hava ruzgarli. Ondan olabilir mi?
Arkadaşlar internete bağlanmaya calistigimda zaman sınırı içinde IP adresi alınamıyor dedi. Yaklaşık yarım saat önce kesildi, geri bağlanmıyor. Modemin fişini çek tak yaptım yine olmadı. Şu an yağmur yağıyor, hava ruzgarli. Ondan olabilir mi?
R ReNd Decapat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #2 Modeme reset atmayı dene bende de oluyor ara sıra büyük bir sorun değil.
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.687 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #3 ReNd dedi: Modeme reset atmayı dene bende de oluyor ara sıra büyük bir sorun değil. Genişletmek için tıkla... Evet büyük sorun değil gibi zaten önceden de olmuştu modem fişini çek tak yapınca düzelmişti ReNd dedi: Modeme reset atmayı dene bende de oluyor ara sıra büyük bir sorun değil. Genişletmek için tıkla... PS 5 i yeniden başlattım çözüldü hocam sorun ReNd dedi: Modeme reset atmayı dene bende de oluyor ara sıra büyük bir sorun değil. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 10 Kasım 2024
ReNd dedi: Modeme reset atmayı dene bende de oluyor ara sıra büyük bir sorun değil. Genişletmek için tıkla... Evet büyük sorun değil gibi zaten önceden de olmuştu modem fişini çek tak yapınca düzelmişti ReNd dedi: Modeme reset atmayı dene bende de oluyor ara sıra büyük bir sorun değil. Genişletmek için tıkla... PS 5 i yeniden başlattım çözüldü hocam sorun ReNd dedi: Modeme reset atmayı dene bende de oluyor ara sıra büyük bir sorun değil. Genişletmek için tıkla...