PS5 ithalatçı garantili alınır mı?

Gripex

Megapat
Yer
Niffelheim
Daha fazla  
Arkadaşlar Sony garantili cihazlarla arasında çok fiyat farkı var aradaki fiyatı vermeye değer mi? Ne gibi sorunlar yaşayabilirim aramızda ithalatçı garantili alan arkadaşlar kullanım tecrübelerini yazarsa sevinirim teşekkürler.

Satıcı güvenilirse aldığın site güvenilirse alınır. İade edilmiş ürün , açılıp tekrar paketlenmiş ürün gelme olasılığı yüksek ama.

Arkadaşlar Sony garantili cihazlarla arasında çok fiyat farkı var aradaki fiyatı vermeye değer mi? Ne gibi sorunlar yaşayabilirim aramızda ithalatçı garantili alan arkadaşlar kullanım tecrübelerini yazarsa sevinirim teşekkürler.

Eğer CFI-1216a seri numarasına sahip bir model ise ithalatçı olanı alabilirsiniz.

İstanbuldaysanız, direk ithalatçı garantili ürün satan yerden alabilirsiniz. Trendyol gibi yerlerden alınan ürünler 2. el veya kutusu açılmış olabiliyor.

İstanbuldaysanız, direk ithalatçı garantili ürün satan yerden alabilirsiniz. Trendyol gibi yerlerden alınan ürünler 2. el veya kutusu açılmış olabiliyor.

Evet kesinlikle mağaza tarzı yerlerden alınmalı.

Bende ps4 garantili aldım 5 sene kullandım bişey olmadı series s geçtim esnaftan aldım çalışıyor. 5 ay sonra ps5 alacağım kararsızım 2 yıl garantili parasına ithalatçı ps 5 + 2 yıl garantili kol + şarj + kulaklık alıyorum eğer mediamarkttan alırsam sadece cihazı alabiliyorum kararsız kaldım

Evet kesinlikle mağaza tarzı yerlerden alınmalı.
Konsol oyun kahraman gibimi

Ek olarak dik kullandım diyelim sıvısı aktı veya cihaz anakarttan bozuldu ithalatçı iplemez diye tırsıyorum

Bende PS4 garantili aldım 5 sene kullandım bir şey olmadı Series S geçtim esnaftan aldım çalışıyor. 5 ay sonra PS5 alacağım kararsızım 2 yıl garantili parasına ithalatçı PS 5 + 2 yıl garantili kol + şarj + kulaklık alıyorum eğer MediaMarkt'tan alırsam sadece cihazı alabiliyorum kararsız kaldım.

Konsol oyun kahraman gibi mi?

Ek olarak dik kullandım diyelim sıvısı aktı veya cihaz anakarttan bozuldu ithalatçı iplemez diye tırsıyorum.

Bu sorun sadece ilk çıkan CFI-10 modellerinde mevcut. CFI-1216a modelini satın alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı