PS5 Jailbreak nasıl düzeltilir?

cuguliçukulat

Femtopat
Daha fazla  
Selam, ben Jailbreak kurmaya babam izin verdi ama sonradan geri düzeltmek şartıyla bende korktum ve size sormaya geldim. Kurmadan önce oturumu kapatacağım ve ban yemem umarım işte uygulamaları çekip sonradan güncelleyip geri oturum açsam ban yer miyim?

Kırık cihazla PSN bağlantısının her zaman Ban ihtimali vardır, istediğiniz oyunları yükledikten sonra mümkünse internet bağlantısını kesin ve PSN'den çıkış yapın.

Kırık cihazla PSN bağlantısının her zaman Ban ihtimali vardır, istediğiniz oyunları yükledikten sonra mümkünse internet bağlantısını kesin ve PSN'den çıkış yapın.

Öyle tak diye kuramazsın Jailbreak. Sistem versiyon yazılım kaç PS5'te?

Dayı PSN'den çıkış yapıp kuracağım zaten bir de sistemimi USB'den 4.03'e güncelleyeceğim bir de sorun çözüldü Jailbreak yok cihaz ban yerse daha kötü bay bay Jailbreak

Dayı PSN'den çıkış yapıp kuracağım zaten bir de sistemimi USB'den 4.03'e güncelleyeceğim bir de sorun çözüldü Jailbreak yok cihaz ban yerse daha kötü bay bay Jailbreak
Türkiye şartlarında illa orijinal sistem kullanman gerekmiyor, şuanda çoğu PS4 kullanıcısı kırık kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…