PS5 kablo dönüştürücü kullanılmalı mı?

brs.97

Hectopat
Japon veriyorsun bir cihaz aldım sizce PS5'in kendi güç kablosunu mu değiştirmeliyim yoksa dönüştürücü mü kullanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisine erişimin kolaysa onu al. Bir farkı yok. Ben japon versiyon kullanıyorum. Dönüştürücü bulamadım direkt kablo değiştirdim.

Ben alırken TR uygun güç kablosu verdiler ancak içerisinden çıkan güç kablosuna priz dönüştürücü alıp o şekilde kullanıyorum. Bana daha güvenli geliyor sonuçta kendi kablosu. Buna ek akım korumalı prizle kullanıyorum.

Japon veriyorsun bir cihaz aldım sizce PS5'in kendi güç kablosunu mu değiştirmeliyim yoksa dönüştürücü mü kullanmalıyım?

Benim düşüncem, kabloyu değiştirmek en sağlıklısı adaptöre hiç güven olmaz. Adaptörde en ufak bir oynama yanma ile sonuçlanabilir. Dolayısıyla TR prizine uyumlu güç kablosu almanı öneririm. Kablonun sağlam olması yeterli çünkü bu tarz kablolar sadece gücü iletir güç kaynağı zaten PS5'in içersin de.

Kullanıcı yorumları daha önemli tabi benzer durumu yaşayanlar neyi tercih ediyor acaba?

Aynı görüşteyim. Dönüştürücü de bir nevi priz gibi kullanılıyor. Mantığı bu. Böyle kullanmaktansa direkt olarak tek parça kablo daha güvenli geliyor bana.
Dönüştürücü diye ucuz kalitesiz çok ürün var piyasada. Kalitelisi ise kablodan daha pahalıya geliyor zaten.

Dönüştürücü kullanmamanızı tavsiye ederim, o kadar pahalı bir cihaz için gerekli olan tek şey Türkiye uyumlu yeni güç adaptörü almak olacaktır diye düşünüyorum. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…