PS5 kaç para eder?

Flying Koala

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3070-1660
12400f-3500x
Arkadaşlar merhaba 11 Kasım 24 de satın aldığım PS5 Slim dijital çift kol +taşıma çantalı konsolumu 26.000TL'ye Turkcell'den ithalatçı garantili satın almıştım. Şimdi ürünümü satmak istiyorum bildiğiniz gibi artan oyun fiyatlarından dolayı. Ama internetten bakınca 30.000'lerden başlıyor neredeyse sıfırları. Fakat sahibinden de sıfır satan oyun mağazaları eski fiyatlar gibi 21-23 civarından tek kolları satıyorlar (çift kolları 25-26) sizce kaç lira son rakam olur? 23.500 nasıldır?

Ürünümün fazla acelesi yok ucuza gitmesini istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba 11 Kasım 24 de satın aldığım PS5 Slim dijital çift kol +taşıma çantalı konsolumu 26.000TL'ye Turkcell'den ithalatçı garantili satın almıştım. Şimdi ürünümü satmak istiyorum bildiğiniz gibi artan oyun fiyatlarından dolayı. Ama internetten bakınca 30.000'lerden başlıyor neredeyse sıfırları. Fakat sahibinden de sıfır satan oyun mağazaları eski fiyatlar gibi 21-23 civarından tek kolları satıyorlar (çift kolları 25-26) sizce kaç lira son rakam olur? 23.500 nasıldır?

Ürünümün fazla acelesi yok ucuza gitmesini istemiyorum.

Bekleyeceğim diyorsan 23500 iyi fiyat ama sen şimdi şöyle düşün garantisi var ve mağazısı var gidip oraya 1500 fazladan mı verirsin hem için rahat olur hem de bir sorunu çıkarsa direk gidip götürebiliyorsun senden alırsan bu avantajlardan faydalanamıyorsun. O yüzden biraz zaman alır ama 22.500 iyi fiyat açıkçası biraz daha hızlı gider

Hocalarım 22500 fiyatını değerlendirir misiniz konuyu geç saatte açmıştım az görüldü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı