PS5 kaç yıl götürür?

PS 6 çıktıktan 2-3 sene sonrasını bile götürür PS3 ve PS4 de öyle oldu zaten ama tabii 30 FPS oynarsın belli bir süreden sonra.

Konsolda 30 FPS daha akıcı.

PS 6 çıktıktan 2-3 sene sonrasını bile götürür PS3 ve PS4 de öyle oldu zaten ama tabii 30 FPS oynarsın belli bir süreden sonra.

30 fpsi pscafelerde vs deneyimledim ve çok kötü geldi öyle oyun oynayacağıma 10k daha veririm

Pek öyle olmaz çünkü ps5 çıkacak oyunlar 4 de çıkınca millet ps5 almadı bence ps6 çıktıktan sonra 1 sene daha çıkar sonrasında desteğini keser ki ps6 satışları artsın. 5 deki hatalarını tekrarlamazlar.
Şuan kalite modunda Alan Wake 2 oynuyorum 30 fps gözüm ağrıdı. 60 fps alışınca bırakamıyorsun kolay kolay.

60 fps verecek mi
Hayır şuan bile 60 fps vermiyor.

Maks 10k monitör tavsiyesi yapabilir misiniz peki ?
Biraz daha zorlarsan çok iyi monitör:
Yoksa:

30 FPS'i pscafelerde vs deneyimledim ve çok kötü geldi öyle oyun oynayacağıma 10k daha veririm.

Daha uzun gitsin diyorsan tabii ki de PS 5 Pro daha mantıklı

Ben detroid in PS5 sürümü olmadığı için 30 FPS oynuyorum ilk 10-20 dk biraz kötü geldi ama şu an hiç sorun gelmiyor

Şu anda zaten PS5'e çıkıp 60 FPS oynatmayacak oyun yok Death Stranding 2 gibi güzel gözüken oyun bile 60 FPS o yüzden alacaksanız 4 k bir televizyon ve ya monitör almanızı öneririm çünkü PS 5 Pro'nun asıl olayı 4K 60 FPS oynamak.

Maksimum 10k monitör tavsiyesi yapabilir misiniz peki?

PS5 için soruyorsan Dell G2724D al. Garanti desteği iyi.
PS5 Pro için soruyorsan 10 bin TL'ye 4K oyun için monitör bulamazsın. Sadece Samsung Smart monitörler var onlarda televizyon mantığında biraz. Yani çoğu VA panel ve 60 Hz. İyi bir televizyonun yoksa veya monitöre para ayıramayacaksan düz PS5 Slim al.

Şu an kalite modunda Alan Wake 2 oynuyorum 30 FPS gözüm ağrıdı. 60 FPS alışınca bırakamıyorsun kolay kolay.

Hayır şu an bile 60 FPS vermiyor.

Tabii hocam fark olmaması imkansız ama PC'deki 30 FPS'e göre çok daha iyi

Performans modunda 60 FPS vermediği oyun yok diye biliyorum güncelleme almamış oyunlar dışında.

Tabii hocam fark olmaması imkansız ama PC'deki 30 FPS'e göre çok daha iyi
PC ye göre tabi çok iyi.
Performans modunda 60 FPS vermediği oyun yok diye biliyorum güncelleme almamış oyunlar dışında.
Elden ring 45 fps veriyor. Ps4 modu 60 fps veriyor ps5 de.

İkinci el monitör/tv bakacağım veya sıfır M7 alacağım

Elden Ring 45 FPS veriyor. PS4 modu 60 FPS veriyor PS5 de.

Elden Ring quality mode 45 FPS
Performans mode 60 FPS.

Ayarlardan değiştirmeyi unutmuş olabilir misiniz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…