PS5 kiralamak vs Xbox Controller almak

BizowiE

Hectopat
Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar.

PlayStation 5 kiralarsam şu şekilde PS5 + GoW Ragnarok + Grand Turismo 7 + TLOU Part 1 1508 TL yapıyor. Hepsi 1 aylık Kiralarsın sitesinden. Oyunların hepsi 1 aylık 100 TL "WEBTEKNO10" kodu ile 167 TL indirim mevcut oluyor.
Eğer ki Xbox 9. nesil alırsam da 1849 TL'ye alıyorum. Yeterli bir PC'm var ancak PS5'i merak etmiyor değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar.

PlayStation 5 kiralarsam şu şekilde PS5 + GoW Ragnarok + Grand Turismo 7 + TLOU Part 1 1508 TL yapıyor. Hepsi 1 aylık Kiralarsın sitesinden. Oyunların hepsi 1 aylık 100 TL "WEBTEKNO10" kodu ile 167 TL indirim mevcut oluyor.
Eğer ki Xbox 9. nesil alırsam da 1849 TL'ye alıyorum. Yeterli bir PC'm var ancak PS5'i merak etmiyor değilim.

Xbox kolu almanızı tavsiye ediyorum 1 ay için 1500tl vermek yerine cafelerde deneyimleyebilirsin.

Hocam eğer satın almadan deneyimlemek, evinizde rahat rahat istediğiniz saate kadar çay kahve içerek oynamak istiyorsanız denenbilir. Mantıklı. 1 ay için güzel fiyat.

Ben kiralık oyunlara çok sıcak bakmıyorum ama bence ilk cafeye git dene hevesini al 2 saat falan sonra git kolu al. Ben olsam öyle yaparım hem controllerim olurdu hemde PS5 hevesimi alırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı