PS5 kiralamak vs Xbox Controller almak

Şahsen kiralama mantığını sevmediğim için Controller almak daha mantıklı. PS5 güzel cihaz lakin sadece 1 ay exclusive oynamak için 1000₺ vermek bence değmez.

GoW ragnarok için alıyorum yoksa Controller alırım tabii de ama hala emin değilim hocam.

Kiralamak hoş değil. Öbür yandan PC'niz, PS5 performansı için yetersiz.
9. nesil veya DualSense kontrolcü almak daha iyi bir yatırım diye düşünüyorum. GoW Ragnarök illaki PC'ye çıkacaktır.

Son düzenleme:
Kiralamak hoş değil, öbür yandan PC'niz yetersiz.
9. nesil veya DualSense kontrolcü almak daha iyi bir yatırım diye düşünüyorum. GoW ragnarök illaki PC'ye çıkacaktır.

Yani yetersiz derecesinde bir PC değil kaldırmayacağı oyun yok şahsen RDR 2 60 FPS oynamıştım.

Ama haklısınız hocam gamepad almak daha mantıklı.

Hocam aslında sisteminiz iyiyse duzgun bir controller ile oynanır bence.

İşlemci: i5 4460 / Ekran kartı: Asus Dual RX 580 4GB / Anakart:Asus H81M-K / Ram:12 gb DDR3 / Psu:Zalman LE2 600W / SSD:256 GB/ HDD:1TB / Monitor=Asus VS228
Grafik takıntınız yoksa oynanır, fsr vardı sanırsam.

PS5 i tercih etmenizi sağlayacak tek etken EXC. oyunlar. Bahsettiğiniz şekilde kiralama yapıp oyunları oynamaya başlarsanız cihaz en kötü ihtimalle 1-2 hafta boş yere yatacak. Çünkü oyunları bitirmiş olacaksınız. 9.Nesil gamepad alıp bilgisayarda keyfini çıkarın hocam, aldığınız oyunlarda sizde kalsın, ben 5 sene önce oynadığım oyunu canım çekiyor tekrar oynamaya başlıyorum. Bu etkeni unutmayın. Oyunun sizde kalması her zaman avantaj. Sony oyunları zaten er yada geç pc gelecek artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…