PS5 kiralamak vs Xbox Controller almak

Oyun kiralama göremedim ben.

Bence PS5 kiralayın. Şu saydığınız 3 oyun zaten 1500 lirayı geçiyor. Bir de PS özel oyunları bir defa oynanıp bırakılabilecek oyunlar. İkinci kez oynamadığınızda bir şey kaybetmiyorsunuz. O yüzden en temizi PS kiralayın, 1 ayda bitirin oyunları. Merakınız da gitmiş olur hem. Bir dahaki 2000 lira biriktirdiğinizde de Xbox kontrolcüsü alırsınız.

Hocam bazı arkadaşlar da GoW bittikten sonra boş kalır PS5 dediler ama kuzenimin PS Plus extra hesabını alabilirim. Ne oynanabilir GoW bitince.

Hocam bazı arkadaşlar da GoW bittikten sonra boş kalır PS5 dediler ama kuzenimin PS Plus extra hesabını alabilirim. Ne oynanabilir GoW bitince.
Ps now alırsanız zaten ps plus premium a sahip olacaksınız buda istediğiniz her oyunu oynamanıza yarayacaktır.

Galiba kuzeniniz doğru söylüyor, ben de "birçok şey oynarım" diye aldım ama zamanla aslında gamepass'te daha fazla vakit geçirdiğimi fark ettim. Ps+ oyunlarının bir listesi internet üzerinde mevcut. Oradan bakarak kendiniz seçseniz sanırım daha iyi olur.

kiralarsın bu siteden kiralayacağım Finansbank ile iş birliği kurmuşlar güvenilir mi burası arkadaşlar.

Tek kişi yapma o işi en az 4 ila 5 kişiyseniz yapın bence mantıksız ve gereksiz bir masraf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…