PS5 kısa sürede ısınıyor

Tamam yani asiri yakacak değil ama yakıyor alt tarafı arkada içi çok tozlu ondan demiştim
Hocam ben yeni aldım toz olmamasının da etkisi olabilir. Toz varsa illaki ısınma yapar ama çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum dediğim gibi.

Hocam ben yeni aldım toz olmamasının da etkisi olabilir. Toz varsa illaki ısınma yapar ama çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum dediğim gibi.
Toz var ama şöyle diyeyim disdan baktiginizda normal değil aşırı bir toz çok tozlu garanti bozmadan nasıl temizlerim

@johnsoapmactavish ?

Son düzenleme:
Elleme bendede fanların üstü hafif tozlu çok engel olmaz millet içi pamukçuk tozlarla oynuyor 1-2 sene sonra temizlersin
İşte benimkide öyle tozlu ama benimki bı süredir böyle tozlu yine şimdiki gibi sesli çalışıyordu o zaman hiç arkasına bakmiyordum sıcaklığına ama fan sesi fazlaydı bı şey yoktur heralde ama dediğiniz gibi benimki o kadar tozlu

Fazla tozlu anlamında pamuk cuk gibi

Son düzenleme:
sıcaklıklar arttığı için fan olur eğer pamukçuk varsa hava üfleme şeyleriyle deneyin olmadı fanı sökün veya biryere verin başında durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…