Buhra Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #1 Konsolu dinlenme moduna aldığım zaman şarj olmuyor. Bu yüzden de adaptör ile şarj etmek istiyorum ancak sorun çıkartır mı emin olamadım.
Konsolu dinlenme moduna aldığım zaman şarj olmuyor. Bu yüzden de adaptör ile şarj etmek istiyorum ancak sorun çıkartır mı emin olamadım.
HeisenBerky Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 500 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #2 Sorun olmaz kendisi ne kadar elektrik çekeceğini ayarlıyor. Apple adaptörü ile ediyorum bende.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.648 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #3 Dinlenme modunda neden şarj olmuyor? Sorun mu var siz mi ayarını açmadınız? Telefon adaptörü ile şarj etmek zararlı oluyor. Zararından kasıt bataryayı hızlı öldürüyor. PlayStation konsollarında kontrol cihazınızı veya aksesuarınızı şarj etme Konsolunuzu veya uyumlu bir USB cihazını kullanarak kontrol cihazınızı nasıl şarj edebileceğinizi öğrenin. www.playstation.com Bu bağlantıdan ilgili ayarı açın ve konsol üzerinden şarj edin derim eğer arıza yoksa.
Dinlenme modunda neden şarj olmuyor? Sorun mu var siz mi ayarını açmadınız? Telefon adaptörü ile şarj etmek zararlı oluyor. Zararından kasıt bataryayı hızlı öldürüyor. PlayStation konsollarında kontrol cihazınızı veya aksesuarınızı şarj etme Konsolunuzu veya uyumlu bir USB cihazını kullanarak kontrol cihazınızı nasıl şarj edebileceğinizi öğrenin. www.playstation.com Bu bağlantıdan ilgili ayarı açın ve konsol üzerinden şarj edin derim eğer arıza yoksa.