PS5 kolu için 3400TL değer mi?

GangsterSquad03

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sevgili forum üyeleri uzun süredir PC için bir gamepad almak istiyordum en sonunda PS5 kolu almaya karar verdim fakat PS5 ve Xbox kolları neden diğer kollardan daha pahalı bu fiyatı ödemeye değer mi? Yoksa gereksiz bir fiyat mı?

Bence gereksiz, aynı şey fare, klavye için falan da geçerli.
hayır 3400 e klavye ve fare almak kötü değilki e sporcu değilsen geçerli tabi 2k ya ikidinide al biter yani normalde

Merhaba, sevgili forum üyeleri uzun süredir PC için bir gamepad almak istiyordum en sonunda PS5 kolu almaya karar verdim fakat PS5 ve Xbox kolları neden diğer kollardan daha pahalı bu fiyatı ödemeye değer mi? Yoksa gereksiz bir fiyat mı?
pc için kollar farklı diye biliyorum mesela ps5 kolunda kare pc ekranında B harfini gösteriyor gibi

Ağa FIFA pes hikayeli oyun oynayacaksan gamepad derim eğer ben Counter-Strike Valorant LoL takılırım diyorsan cevabı biliyorsun.

Gerek yok hocam. Microsoft'un falan al öyle markalardan Logitech gibi.

Ben FIFA için almak istiyorum ama farklı farklı kol markalarına kıyasla neden PS5 bu kadar daha pahalı.

Aga Sony'in inat işte ben Xbox kolunun lt analogna parmağım yetişmiyor diye almadım yoksa 10 numara gamepad (baş parmağım biraz küçük)

DualSense teknolojisiyle ilgili. Daha iyi titreşim hissiyat veriyor oyunlarda fark bu.
[/Quote titreşim çok hissettirmiyor bana göre emektar PS3 UMD'e kolu atacak kadar ileri gidiyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı