PS5 kolu için hangi kablo kullanılmalı?

579182

Decapat
PS5 kolu aldım PC'de oynuyorum bu iki kolu aldım Samsung olan orijinal galiba data özelliği var ikisinde de hangisini önerirsiniz şarj etmek ve kablolu oynamak için? Hızlı şarj özelliği diyor ttec markada o sorun yaratır mı kolun bataryasını zayıflatır mı? Samsung orijinal onun kaç veri aktarma hızı oldugu yazmıyor. Ttec'de yazıyor. Hangisini kullanayım? Samsung orijinal olduğu için onu mu kullanayım watt olayı falan kafama takıldı sorayım dedim. Bu arada kolun şarjını falan gorebileceğim bir driver falan yok mu? Şubede biri internet sitesinden kolun ayarlarını yapabileceğimi söyledi, bilgi verir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_20250102_202535.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Driver.

Kablo hakkında ne dusunuyosunuz? Bana driver olmadıgını soylemıslerdı bu 4. parti yazılım diye mi gecıyor yanı kendı orjınmal driveri degıl değil mi? Driverden degılde baska bır sıte gıbı bir yerden yazınca dırek cıkıyormus orada bır ayar yapmam gerektıgını soyledıler o ayar ne oluyor.

PlayStation Accessories olan orijinal driver DSX olan 3. parti yazılım.
DSX daha kapsamlı diye biliyorum.

PlayStation accessories olan orijinal driver DSX olan 3. parti yazılım.

Bana driveri olmadıgı soylenmıstı orjınal, bir site soylendı bır ayar dedı o ayarları yap dedi o hangı sıte bılmıyorum ama driver indirmezsem sarjını falan gorememmı trigger diye ayar var onları driversiz kullanamammı bu arada hangı kabloyu onerırsınız Samsung'u değil mi?

ve kol led rengi turkuaz oluyor ve calısmıyo ama ledı yanıyor neden boyle oluyor? sarjımı bıttı acaba anlamadım

3 saattir şarjda ama hala sarjı 10 gosterıyor pc de herhangı bı usb ye takmıstım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…