PS5 kolu mavi ışık yanıp sönüyor

cerns

Hectopat
Merhaba PS5 kolumu normalde Bluetooth ile birlikte PC üzerinden kullanmaktayım fakat birkaç saat önce de kullanıyordum. Fakat az önce açmaya çalıştığımda sadece mavi ışık yanıp sönüyor ve bağlanmıyor. Şarj konusunda bir problem yok çünkü şarjı var. Bir de Bluetooth sekmesinden cihazı kaldırıp tekrar eklemeye çalıştım fakat kaldır butonunu yazdıktan sonra cihaz kaldırılamadı diyor ve kaldıramıyorum ve bu nedenle tekrar bağlayamıyorum. PS 5 kolunu resetlemeyi de denedim fakat olmadı arkadaki yere 5 sn basılı tutuyorum tekrar açmaya çalıştığımda yine mavi ışık yanıyor yardımcı olursanız sevinirim.

Mavi ışık hızlıca yanıp sönüyor ise eşleştirme modundadır eğer ki bilgisayarınızda kayıtlı ise kolu açıp bilgisayardan seçin olmaz ise Bluetooth üzerinden cihazı kaldırıp tekrar eşleştirin her kullanmak istediğinizde bunu yapacaksınız.

Hocam sıkıntı şu ki kolu açamıyorum yani bağlanmıyor bir diğer sorun ise kaldırmaya çalıştığımda kaldırma başarısız oldu diyor

Hocam sıkıntı şu ki kolu açamıyorum yani bağlanmıyor bir diğer sorun ise kaldırmaya çalıştığımda kaldırma başarısız oldu diyor
Playstation var ise ona bağlayabilir misiniz yoksa usb kablosu ile bilgisayara bağlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…