PS5 kolu nasıl şarj edilir?

BroBeyXD

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PS5 kolu almaya karar verdim ve şarj kablosu çıkmıyormuş ne yazık ki. Benim telefon Xiaomi 11T ve Type-C girişi var, onunla şarj edebiliyor muyuz telefon kablosuyla? Zarar verir mi bataryaya?

PS5 aldığınız zaman içerisinden şarj kablosu çıkması gerekiyor. Çıkmadı mı?
Yok hocam yanlış anladınız ben PS5 almadım pc oyuncusuyum PS5 KOLU almaya karar verdim konsolu değil. Onun içinden çıkmıyormuş benim orijinal kaliteli 67W hızlı şarj var da. Peki bataryaya zarar verir mi

Yok hocam yanlış anladınız ben PS5 almadım PC oyuncusuyum PS5 KOLU almaya karar verdim konsolu değil. Onun içinden çıkmıyormuş benim orijinal kaliteli 67W hızlı şarj var da. Peki bataryaya zarar verir mi?

Anladım dostum ancak zarar verir mi vermez mi bir şey diyemem denemedim. Ancak PS5 kullanan bir arkadaşım daha önceden birçok kez telefon şarjı ile şarj etmiş bir problem olmamış.

Anladım dostum ancak zarar verir mi vermez mi bir şey diyemem denemedim. Ancak PS5 kullanan bir arkadaşım daha önceden birçok kez telefon şarjı ile şarj etmiş bir problem olmamış.
Dostum vermez rahatlıkla kullan type-c kablo olsun yeterli.
Özür dilerim de çok soruyorsam ilk kez ciddi bir kol alıyorum ve PS5 e alışığım o koluna. Benim orijinal Xiaomi 67W şarjı var type c girişli şarj aleti var orijinal HİÇBİR sıkıntısı olmadı aşırı sağlam. Kabloyu alım bilgisayarın USB girişine bir diğerini de PS5 koluna takıp şarj etsem olur mu? Bir de hızlı şarj ya sıkıntı olur mu o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…