Sony PS5 DualSense Wireless Controller oyun kolu alacağım fakat hangi satıcılarda Eurasia/Türkiye garantisi var anlayamadım. Birkaç link bırakacağım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Not: Beyaz alacağım.
Ek soru: Monitör üzerinden orijinal Samsung Type-C şarj aletiyle şarj etsem sıkıntı olur mu (direkt adaptörle şarj edersem sorun çıkarabilir diye düşündüm)
www.trendyol.com
-Tüm ürünlerde Eurasia garantisi yazılı ama bu satıcıya sorduklarında ithalatçı garantili demiş güvenemedim.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Not: Beyaz alacağım.
Ek soru: Monitör üzerinden orijinal Samsung Type-C şarj aletiyle şarj etsem sıkıntı olur mu (direkt adaptörle şarj edersem sorun çıkarabilir diye düşündüm)
Sony PS5 Dualsense Controller Kol Kablosuz Kontrol Cihazı Wireless Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Sony PS5 Dualsense Controller Kol Kablosuz Kontrol Cihazı Wireless Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Sony PS5 Dualsense Controller Kol Kablosuz Kontrol Cihazı Wireless Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Sony PS5 Dualsense Controller Kol Kablosuz Kontrol Cihazı Wireless Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.