Yagizzw Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #21 Ellie7091 dedi: Rica ederim ne demek. Pahalı garantide sıkıntı yaşamak istemediğim teknolojik aletleri vatan-MediaMarkt veya Teknosa'dan direkt mağazadan alıyorum. Zaten büyük mağazalar. Ben herhangi bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam yeniden mediamarktada fiyat aynımı bir bilginiz var mı ona göre ikisinden biri taksit ile almayı düşünüyorum.
Ellie7091 dedi: Rica ederim ne demek. Pahalı garantide sıkıntı yaşamak istemediğim teknolojik aletleri vatan-MediaMarkt veya Teknosa'dan direkt mağazadan alıyorum. Zaten büyük mağazalar. Ben herhangi bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam yeniden mediamarktada fiyat aynımı bir bilginiz var mı ona göre ikisinden biri taksit ile almayı düşünüyorum.
Ellie7091 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 838 Çözümler 4 13 Şubat 2024 #22 Mehmet Akif T dedi: Hocam aksine onlar iyice süründürtmüyor mu sorun çıkınca? Genişletmek için tıkla... Yanlış yönlendirmek istemem ama ben hiç sorun yaşamadım. İnternetten alınan herhangi bir satıcısından almaktansa büyük mağazalar daha içime siniyor. Yagizzw dedi: Çok teşekkür ederim hocam yeniden mediamarktada fiyat aynımı bir bilginiz var mı ona göre ikisinden biri taksit ile almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sitesini hiç sevmiyorum. Baktım yine gözükmüyor bir şey. Ama onlar vatanla hemen hemen aynı olabilir. En uygunu Teknosa kendisi sanırım.
Mehmet Akif T dedi: Hocam aksine onlar iyice süründürtmüyor mu sorun çıkınca? Genişletmek için tıkla... Yanlış yönlendirmek istemem ama ben hiç sorun yaşamadım. İnternetten alınan herhangi bir satıcısından almaktansa büyük mağazalar daha içime siniyor. Yagizzw dedi: Çok teşekkür ederim hocam yeniden mediamarktada fiyat aynımı bir bilginiz var mı ona göre ikisinden biri taksit ile almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sitesini hiç sevmiyorum. Baktım yine gözükmüyor bir şey. Ama onlar vatanla hemen hemen aynı olabilir. En uygunu Teknosa kendisi sanırım.
Yagizzw Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #23 Arkadaşlar PS5 kolu alsam hangi kablo lazım veya hangi kabloyu alsam daha iyi olur yoksa direkt alınca içinden çıkıyor mu?
Arkadaşlar PS5 kolu alsam hangi kablo lazım veya hangi kabloyu alsam daha iyi olur yoksa direkt alınca içinden çıkıyor mu?