PS5 kolu PC'ye kablo ile bağlayınca sarı ışık yanıp sönüyor

incarr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. Bende bir adet PS5 kolu var. Type-C ile bağlıyordum, oynuyordum, gayet rahat hiçbir sorun olmadan. Bilgisayara format attıktan sonra ortadaki beyaz yanan yer sarı sarı yanıyor. İnternetten biraz baktım, dinlenme modunda falan diyor. Bir türlü düzeltemedim, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Aynı kabloyla mı bağlıyorsunuz?
Sarı ışık şarj göstergesi. Data olmayan kabloyla bağlıyor olabilirsiniz. Aynı kabloyu telefonla bilgisayara bağladınızda dosyalarınıza erişebiliyor musunuz?

Aynı kabloyla mı bağlıyorsunuz?
Sarı ışık şarj göstergesi. Data olmayan kabloyla bağlıyor olabilirsiniz. Aynı kabloyu telefonla bilgisayara bağladınızda dosyalarınıza erişebiliyor musunuz?
Evet aynı kablo ile deniyorum ve veri aktarımı yaptığım bir kablo.

Masaüstündeyken sarı yanıyorsa normaldir. Oyuna girdiğinizde rengin beyaza dönmesi lazım. Steam açınca da turkuaz oluyor.

Hocam, bende de DualSense var. Sarı yanması şarj olduğu anlamına geliyor diye biliyorum. Prize taktığınızda da sarı yanacaktır.

Masaüstündeyken sarı yanıyorsa normaldir. Oyuna girdiğinizde rengin beyaza dönmesi lazım. Steam açınca da turkuaz oluyor.
Oyuna girdiğimde de ışıkları tamamen sönüyor sarıda yanmıyor.

Hocam, bende de DualSense var. Sarı yanması şarj olduğu anlamına geliyor diye biliyorum. Prize taktığınızda da sarı yanacaktır.
Dün akşamdan beridir böyle şarjı dolmuştur diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…