isterseniz kabloyla isterseniz kumandanın dokunmatığının solundaki tuşa ve ps logosu tuşuna aynı anda basılı tutarak Bluetooth aktifleştirebilirsinizPC'de PS5 kolu ile oyun oynamak istiyorum. Bilgisayara bu bağlantıyı nasıl yapacağım, bir de sadece kol almam yeterli olur değil mi? Ayrıyeten PS5'in kendine gerek yoktur herhalde.
PC'de PS5 kolu ile oyun oynamak istiyorum. Bilgisayara bu bağlantıyı nasıl yapacağım, bir de sadece kol almam yeterli olur değil mi? Ayrıyeten PS5'in kendine gerek yoktur herhalde.
dualsense için uygulama var onuda indirmenizi öneririm,pc için xbox kolları daha uyumlu onlarada bakabilirsinizisterseniz kabloyla isterseniz kumandanın dokunmatığının solundaki tuşa ve ps logosu tuşuna aynı anda basılı tutarak Bluetooth aktifleştirebilirsiniz
pc için en iyisi xbox kollarıdır hocam dualsensi boşverin bence yinede sizin kararınızOyunların birçoğu Xinput üzerine kurulu DualSense ile bazı oyunlarda uyumluluk sorunu oluşabiliyor benim tavsiyem Xbox düzeni bir kol alın.
ds4-windows.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.