Çözüldü PS5 kolu PS5'e hiçbir şekilde bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dogu199907

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün Remote Play ile PlayStation kolunun Bluetooth'unu açıp telefona bağlamıştım oynamak için. Kapadıktan sonra telefonumdaki Bluetooth kapalı olmasına rağmen kol PS5'e bağlanmıyor, şarjları full. Reset de attım kola. İnternete de bağlı fakat hiçbir şekilde kablolu kablosuz PS5'e bağlanmıyor.

Gördüğüm üzere artık direk PlayStation tuşuna basınca PS'ye bağlanmak yerine telefona bağlanmak istiyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Sorunu PS5 kolunu reset atıp PS5 açıkken orijinal kabloyla bağlayarak çözdüm, çakma kablo çalışmıyormuş.
Ps logosu + options + share buttonlarına basılı tutun aynı anda.

Bugün bilgisayara bağladıktan sonra bunun aynısı bana da oldu buraya yazdıktan sonra acaba son güncelleme sorun mu çıkardı? DualSense'i PS5'ın Bluetooth ayarlarından başka bir DualSense kullanarak kaldırıp tekrardan PS5'a ekledim konsolda ekli olmasına rağmen bağlanamadı benim de aynı şekil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu PS5 kolunu reset atıp PS5 açıkken orijinal kabloyla bağlayarak çözdüm, çakma kablo çalışmıyormuş.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…