E Eximia Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 15:33 #1 PlayStation kolunu Xbox kolu olarak görüyor. Bunu nasıl düzeltirim? Bilen varsa yardım etsin. FC26'da bu sıkıntıyı yaşıyorum.
PlayStation kolunu Xbox kolu olarak görüyor. Bunu nasıl düzeltirim? Bilen varsa yardım etsin. FC26'da bu sıkıntıyı yaşıyorum.
ein3kl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.763 Çözümler 17 Salı 15:39 #2 DS4Windows indirip kolu DualShock olarak tanımlayabilirsiniz.
E Eximia Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 15:40 #3 ein3kl dedi: DS4Windows indirip kolu DualShock olarak tanımlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam
ein3kl dedi: DS4Windows indirip kolu DualShock olarak tanımlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam
Shadower Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 742 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57 Cinsiyet Erkek Meslek Yönetmen Salı 15:59 #4 Eximia dedi: PlayStation kolunu Xbox kolu olarak görüyor. Bunu nasıl düzeltirim? Bilen varsa yardım etsin. FC26'da bu sıkıntıyı yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu yöntemi deneyin.
Eximia dedi: PlayStation kolunu Xbox kolu olarak görüyor. Bunu nasıl düzeltirim? Bilen varsa yardım etsin. FC26'da bu sıkıntıyı yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu yöntemi deneyin.