PS5 Konsolu monitöre bağlamak mantıklı mı?

mehmex

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. PS5'i televizyona bağlayamadığım (evdekiler çok televizyon izliyor bana sıra gelmiyor) için monitör arıyorum. Acaba sadece monitör alsak onu bağlayabilir miyiz? Yani sadece monitör alacağım. Konsolun dahili ses sistemi var mı? Ses sıkıntı yaratır mı ve hangi monitör almalıyım? Biraz büyük ekranlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoparlörlü monitörler var, cihazınız sesi tıpkı televizyonda olduğu gibi HDMI üzerinden monitöre iletiyor ve sesi monitördeki hoparlörden duyuyorsunuz. Ama çoğu monitörde bu hoparlörler güçsüz oluyor, monitör kullanacaksanız tavsiyem jaklı kulaklık çıkışı olan bir monitör alıp yanına da jaklı bir hoparlör alarak monitöre bağlamanız olacaktır.

Kendi fikrime gelirsem bana kalırsa konsollar büyük ekranda, yani televizyonda daha iyi zevk veriyor. Bu yüzden monitör fiyatına ikinci elden büyük bir televizyon almanızı öneririm açıkçası.

Yapabileceğin en mantıklı hareketlerden. COD oynayanlar yurtdışında hep monitör takılıyor.

Samsung M7 LS43DM702uuxuf 43" 4 ms 4K 60 Hz monitör tam konsol için.

Çoğu monitörde uyumluluk köyü hocam ama denenebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…