fratyaldiz Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #1 Merhaba, PS5'i laptopa yansıtmam gerekiyor bunun için ne yapmam lazım?
Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 512 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #2 fratyaldiz dedi: Merhaba, PS5'i laptopa yansıtmam gerekiyor bunun için ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... HDMI ile yansitilmiyor anca remote play ile.
fratyaldiz dedi: Merhaba, PS5'i laptopa yansıtmam gerekiyor bunun için ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... HDMI ile yansitilmiyor anca remote play ile.
Ricardoo Picopat Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 101 Çözümler 1 16 Mart 2025 #3 Laptopunuzda HDMI girişi varsa yapabilirsiniz ki nadirdir onun dışında yapamazsınız PS remote kullanabilirsiniz.
Laptopunuzda HDMI girişi varsa yapabilirsiniz ki nadirdir onun dışında yapamazsınız PS remote kullanabilirsiniz.
Rog Bazooka Megapat Katılım 26 Mart 2016 Mesajlar 95 Çözümler 3 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #4 USB capture kart işini görür bence.
Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 512 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #5 Ricardoo dedi: Laptopunuzda HDMI girişi varsa yapabilirsiniz ki nadirdir onun dışında yapamazsınız PS remote kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam laptopa yansitilmiyor.
Ricardoo dedi: Laptopunuzda HDMI girişi varsa yapabilirsiniz ki nadirdir onun dışında yapamazsınız PS remote kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam laptopa yansitilmiyor.
Rog Bazooka Megapat Katılım 26 Mart 2016 Mesajlar 95 Çözümler 3 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #6 Ricardoo dedi: Laptopunuzda HDMI girişi varsa yapabilirsiniz ki nadirdir onun dışında yapamazsınız PS remote kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Laptoptaki HDMI portlar çıkış, giriş olarak kullanılmıyor.
Ricardoo dedi: Laptopunuzda HDMI girişi varsa yapabilirsiniz ki nadirdir onun dışında yapamazsınız PS remote kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Laptoptaki HDMI portlar çıkış, giriş olarak kullanılmıyor.
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.568 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #7 Capture card veya remote play ile yansıtabilirsiniz, gecikmesiz ve kaliteli olması için capture card kullanın.
Capture card veya remote play ile yansıtabilirsiniz, gecikmesiz ve kaliteli olması için capture card kullanın.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 16 Mart 2025 #8 Rog Bazooka dedi: Laptoptaki HDMI portlar çıkış, giriş olarak kullanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bazi laptoplarda hem input hem output var.
Rog Bazooka dedi: Laptoptaki HDMI portlar çıkış, giriş olarak kullanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bazi laptoplarda hem input hem output var.
Rog Bazooka Megapat Katılım 26 Mart 2016 Mesajlar 95 Çözümler 3 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #9 Ahmet06han dedi: Bazi laptoplarda hem input hem output var. Genişletmek için tıkla... Şu zamana kadar giriş olarak kullanan laptop görmedim.
Ahmet06han dedi: Bazi laptoplarda hem input hem output var. Genişletmek için tıkla... Şu zamana kadar giriş olarak kullanan laptop görmedim.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 16 Mart 2025 #10 Rog Bazooka dedi: Şu zamana kadar giriş olarak kullanan laptop görmedim. Genişletmek için tıkla... 1-2 tane gormustum ama şu an modelleri hakkinda fikrim yok. Ama genel olarak evet giris yok.
Rog Bazooka dedi: Şu zamana kadar giriş olarak kullanan laptop görmedim. Genişletmek için tıkla... 1-2 tane gormustum ama şu an modelleri hakkinda fikrim yok. Ama genel olarak evet giris yok.