ELENA FİSHER Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #1 PS5'i laptopa nasıl bağlayabilirim? Uzaktan oynama haricinde.
G H O S T R İ D E R Picopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 215 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #2 HDMI ile bağlayabilirsiniz.
qwebedo Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 249 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 V15.1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2025 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kusayyy Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 389 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #4 Bağlanmaz hocam. Ancak monitör lazım. G H O S T R İ D E R dedi: HDMI ile bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Laptoptaki HDMI giriş değil çıkıştır. Bağlanmaz.
Bağlanmaz hocam. Ancak monitör lazım. G H O S T R İ D E R dedi: HDMI ile bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Laptoptaki HDMI giriş değil çıkıştır. Bağlanmaz.
G H O S T R İ D E R Picopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 215 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #5 Benim ThinkBook laptopumun HDMI girişi vardı onunla bağlamayaı başardım.
S srknayhn96 Yoctopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #6 Bağlanıyor mu ki? Bir de ne amaçla? Merak ettim.
G H O S T R İ D E R Picopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 215 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #7 Kusayyy dedi: Bağlanmaz hocam. Ancak monitör lazım. Laptoptaki HDMI giriş değil çıkıştır. Bağlanmaz. Genişletmek için tıkla... O zaman ben ekstra bir cihaz kullanmış olabilirim.
Kusayyy dedi: Bağlanmaz hocam. Ancak monitör lazım. Laptoptaki HDMI giriş değil çıkıştır. Bağlanmaz. Genişletmek için tıkla... O zaman ben ekstra bir cihaz kullanmış olabilirim.
LDPli Gabimaru Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Çarşamba Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 7320U 8 GB LPDDR5 RAM AMD Radeon Graphics Acer Aspire 3 Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2025 #8 ELENA FİSHER dedi: PS5'i laptopa nasıl bağlayabilirim? Uzaktan oynama haricinde. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda in yerine out olur.
ELENA FİSHER dedi: PS5'i laptopa nasıl bağlayabilirim? Uzaktan oynama haricinde. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda in yerine out olur.
Kusayyy Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 389 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #9 G H O S T R İ D E R dedi: O zaman ben ekstra bir cihaz kullanmış olabilirim. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam.
G H O S T R İ D E R dedi: O zaman ben ekstra bir cihaz kullanmış olabilirim. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam.