S Satashke Centipat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 280 5 Nisan 2021 #1 İyi forumlar. PS5 veya Xbox Series X alacağım. Geçici olarak MacBook'a bağlayıp MacBook monitöründen oyunları akıcı şekilde oynayabilir miyim?
İyi forumlar. PS5 veya Xbox Series X alacağım. Geçici olarak MacBook'a bağlayıp MacBook monitöründen oyunları akıcı şekilde oynayabilir miyim?
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 5 Nisan 2021 #2 MacBook'a görüntü veremezsiniz, sadece dışarı aktarırsınız.
tolgatoksoy14 Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 845 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #3 Macbook'unuzun öyle bir özelliği varsa oynarsınız. kcg dedi: MacBook'a görüntü veremezsiniz, sadece dışarı aktarırsınız. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam Mac konusunda biraz cahilim.
Macbook'unuzun öyle bir özelliği varsa oynarsınız. kcg dedi: MacBook'a görüntü veremezsiniz, sadece dışarı aktarırsınız. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam Mac konusunda biraz cahilim.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 5 Nisan 2021 #4 Thunderbolt capture cihazı gibi bir ara dönüştürücü olmadan PS5 veya XSX üzerinden gelen görüntüyü MacBook'un kendi paneli üzerinden göremezsiniz.
Thunderbolt capture cihazı gibi bir ara dönüştürücü olmadan PS5 veya XSX üzerinden gelen görüntüyü MacBook'un kendi paneli üzerinden göremezsiniz.
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #5 Remote Play ile mümkün diye biliyorum. PS Remote Play
tolgatoksoy14 Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 845 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #6 MR-2 dedi: Remote Play ile mümkün diye biliyorum. PS Remote Play Genişletmek için tıkla... Ben pek verimli olacağını sanmıyorum 60-70 ms gibi bir gecikmeyle.
MR-2 dedi: Remote Play ile mümkün diye biliyorum. PS Remote Play Genişletmek için tıkla... Ben pek verimli olacağını sanmıyorum 60-70 ms gibi bir gecikmeyle.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 5 Nisan 2021 #7 tolgatoksoy14 dedi: Ben pek verimli olacağını sanmıyorum 60-70 ms gibi bir gecikmeyle. Genişletmek için tıkla... Kablo ile bağlarsanız gecikme olmuyor.
tolgatoksoy14 dedi: Ben pek verimli olacağını sanmıyorum 60-70 ms gibi bir gecikmeyle. Genişletmek için tıkla... Kablo ile bağlarsanız gecikme olmuyor.
Sosyal Mesafe Centipat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 468 5 Nisan 2021 #8 Satashke dedi: İyi forumlar. PS5 veya Xbox Series X alacağım. Geçici olarak MacBook'a bağlayıp MacBook monitöründen oyunları akıcı şekilde oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sadece Mac'te değil, hiçbir dizüstünde yapamazsınız. Çünkü dizüstü modellerde sadece HDMI OUT var. Maalesef HDMI IN yok.
Satashke dedi: İyi forumlar. PS5 veya Xbox Series X alacağım. Geçici olarak MacBook'a bağlayıp MacBook monitöründen oyunları akıcı şekilde oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sadece Mac'te değil, hiçbir dizüstünde yapamazsınız. Çünkü dizüstü modellerde sadece HDMI OUT var. Maalesef HDMI IN yok.
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #9 tolgatoksoy14 dedi: Ben pek verimli olacağını sanmıyorum 60-70 ms gibi bir gecikmeyle. Genişletmek için tıkla... Tamamı ile kullanıcının ağına bağlı. Güçlü bir Wi-Fi ağı veya ethernet ile güzel verim alınır. Sonuçta yayını internet üzerinden yapmıyorsunuz, ağın üzerinden yapıyorsunuz.
tolgatoksoy14 dedi: Ben pek verimli olacağını sanmıyorum 60-70 ms gibi bir gecikmeyle. Genişletmek için tıkla... Tamamı ile kullanıcının ağına bağlı. Güçlü bir Wi-Fi ağı veya ethernet ile güzel verim alınır. Sonuçta yayını internet üzerinden yapmıyorsunuz, ağın üzerinden yapıyorsunuz.
tolgatoksoy14 Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 845 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #10 Xcylde dedi: Kablo ile bağlarsanız gecikme olmuyor. Genişletmek için tıkla... Öyle birşey varsa olmaz evet. Arkadaş deneyebilir.
Xcylde dedi: Kablo ile bağlarsanız gecikme olmuyor. Genişletmek için tıkla... Öyle birşey varsa olmaz evet. Arkadaş deneyebilir.