PS5 menüde yeşil ekran veriyor

CemKartal

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar PS5 konsolum yeşil ekran hatası veriyor fakat bu sadece menüde oluyor. Saatlerce oyun oynasam da hiçbir zaman yeşil ekran olmadı fakat ne zaman menüde gezinsem 5-10 dk sonra yeşil ekran oluyor. Ek olarak PS5'i düzgün kapatsam da her açılışta düzgün kapatılmadı mesajı alıyorum. Sizce sorunu ne olabilir?

-Veritabanını yeniden oluşturdum.
-USB'den güncelledim o da olmayınca bu sefer fabrika ayarlarına sıfırladım fakat yine aynı hata oldu.
-HDMI kablosu değiştirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, eğer kablolarında ya da prizinde bir sorun yoksa ve bu ''düzgün kapatılmadı'' mesajını almaya devam ediyorsan donanım ya da yazılımdan kaynaklı bir problem olabilir gibi geldi bana. Yazılımını da sıfırladığına göre donanımsal olabilir. Kutudan çıkan HDMI ve güç kablosu ile bir problem yaşamaman lazım, nereden almıştın ürünü?

Evet her şeyi yaptım ama hala aynı %99 donanımsal ama hangi parçada sıkıntı var onu bilmiyorum. Bu arada ithalatçı garantiliydi adamlar telefona bakmıyor.

Evet her şeyi yaptım ama hala aynı %99 donanımsal ama hangi parçada sıkıntı var onu bilmiyorum. Bu arada ithalatçı garantiliydi adamlar telefona bakmıyor.

Nereden aldığınızı söyleyinde almayalım şaka bir yana tamir görmüş ürün satmış olabilirler.

Geçmiş olsun, canını sıkma hallolur diye düşünüyorum. Tam olarak nereden almıştın? Belli başlı satış sitelerinden aldıysan onların desteği ile garanti kısmının desteğini alabilirsin diye umuyorum.

PlayStation takılan hdmi portunu kablo takılıyken hafifçe asağa yukarı oynat. Görüntü felan giderse hdmi porta sıkıntı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…