PS5 mi bilgisayar mı?

elquez

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize merhaba, ben yazın çalışıp kendime sistem kurmayı düşünüyordum. Çalışıp ortalama 15k kazanıp sistem ve monitör almayı düşünüyordum ama son zamanlarda PS5 mi alsam yoksa sistem mi kursam bilemedim. Evimde PS4 var ama maalesef artık yeni çıkacak oyunlar PS5'e çıkmaya başladı ve çok ağırlaştı. PS4'üm salonda televizyonda duruyor ve bu yüzden çoğu oyunu oynayamıyorum ( salonda durmasının sebebi babam ve kardeşim de oynuyor ). Şimdi sizce ayrıca kendime gidip PS5 ve monitör alıp kendi masama mı kursam yoksa sistem mi toplasam.
Not: Şu an kendi sistemim yok. Genelde internet kafede takılıyorum.
Şimdiden hepinize teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi oyunları oynayacağına bağlı. Eğer Playstation'a çıkmış özel oyunları oynayacaksan ps5 al.

O bütçeye PS5 daha mantıklı bir seçim olur gibime geliyor.

PS5, fazla bütçem yok ama iyi oyunları, iyi grafiklerle oynamak istiyorum dersen alınır.

PC, bütçe sorun değil her oyunu en iyi grafiklerle ve performansla oynamak istiyorum dersen alınır.

PS5 kesinlikle önermem. Eğer sistem toplayacak kadar bilgin varsa,
Ekran kartı vb. parçaları 2. el alıp en az 4 bin TL daha ucuza bir sistem toplayabilirsin.
15 bine seni uzun süre idare edecek sisteme toplarsın ama tek sorun o fiyatın içine monitörü sokman zor.

Bugün 15K'ye toplayacağın bilgisayar sana PS5 kalitesinde oyun deneyimi sunmayacak. Amaç sadece oyun ise daha güzel grafikler ve uzun ömürlülük için PS5 almalısınız hocam.

Bence kendi sisteminin olmaması bile büyük bir eksiklik. Bu bile PS yerine PC seçmen için yeterli.

Sadece oyun için alınıcaksa PS5 alırdım, çünkü yeni oyunların PC optimizasyonu berbat.Pc ye parayı bayılıyorsun üstüne bir de kaldıracak mı kaldıramayacak mı diye gerim gerim geriliyorsun.Ama PS aldındığında en az 6-7 sene rahatsın.Çoğu oyun konsola özel optimize ediliyor .2013 de çıkan PS4 e bile hala oyunlar çıkıyor.Ha oyun da oynayabilen bir PC ye ihtiyacın varsa pc öneririm ama.

Valorant ve CS oynuyorum ama PS oyunlarında oynuyorum yani çok arada kaldım. Son zamanlarda dolarında artmasıyla sistemler baya arttı henüz konsollarda bi artış yok ama asıl sorun sistemimin olmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…