PS5 mi, GTX 1650 Ti PC mi?

PS5 oyunları 620 lira, ben olsam Series X alırdım onun yerine, Game Pass ile yüzlerce oyunu istediğiniz an oynayabilirsiniz, aralarında çok kaliteli oyunlar da var, örneğin geçen zamanlarda RDR2 getirmişlerdi.

Eğer yalnızca oyun oynamak içinse PS5 alırım. Oyun konusunu çevrenizden takas falan yaparsınız.

Xbox daha mantıklı olur Game Pass ile çoğu oyunu oynarsınız 2-3 exclusive oyun için 8K verip oyuna 600 TL vermek saçma.

Evet o da mantıklı bir seçenek.
Bilgisayar için şunu diyebilirim bu saatten sonra 8 GB RAM tercih etmeyin 16 GB almalısınız PS5 i de Exclusive oyunlar için alıyorum demişsiniz o Exclusive oyunlar 1-2 yılda bir geliyor yani senede 2 kere oyun oynamak için mi alıyorsunuz PS5'i ? Zaten çoğu Exclusive oyunun PC ye geleceği açıklandı sizin yerinizde olsam PC alırdım RAM'i 16 yapıp.

Bence PS5. Yeni nesil PS5 oyunları çok iyi duruyor özellikle Ratchet & Clank: Rift Apart. Blue-rayli PS5 daha iyi bir seçim olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…