PS5 mi Nintendo Switch 2 mi?

xyunustr

Centipat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
hp victus ryzen 5 5600x rtx 4070
Hangisi iyi? Uzakta oynamak için Nintendo iyi, evde oynamak için PS5 iyi ama karar veremiyorum. Hangisi iyi?

Hangisi iyi? Uzakta oynamak için Nintendo iyi, evde oynamak için PS5 iyi ama karar veremiyorum. Hangisi iyi?

PS5. Nintendo aldığında içindeki oyunlara para yetiştiremeyeceksin ki bir oyun 80 dolar.

Nintendo oyunları ile aranız yoksa pek bulaşmayın. Witcher 3, RDR1 filan oynamak için alınmaz o konsol.

Ama "Ben Mario kart, Donkey Kong, Legend of Zelda oynamak istiyorum." diyorsanız tek alternatif.

Nintendo oyunları ile aranız yoksa pek bulaşmayın. Witcher 3, RDR1 filan oynamak için alınmaz o konsol.

Ama "ben Mario Kart, donkey kong, Legend of Zelda oynamak istiyorum." diyorsanız tek alternatif.

Wii'de Mario party 9 vardı onu çok sevkiştim mama sıkıldım o zaman PS5 alacağım.

Diğer şirketlerin oyunları asla pahalı değil emin olun bende Lite modeli var Hogwarts Legacy 400. düşmüş mesela PlayStation'daki fiyatları analiz eden bir site var orada mesela Hogwarts Legacy şu ana dek sadece 450 TL'ye düşmüş oyuna göre çok fark ediyor bir de istediğin zaman bolgeni değiştirip o bölgeden oyun alabiliyirsun her bölgede fiyatlar çok değiştiği için bazı oyunlar 30-40 liraya kadar dusebiliyor bunun içinde bir şite var Nintendo shop prices yazınca ilk çıkan site her bölgenin en ucuz fiyatlarını gösteriyor tek sorun Nintendo'un kendi oyunları pahalı indirime yine gidiyor ama en fazla 40-30 dolar seviyelerine düşüyor yine de 30 dolara seni uzun süre goturucektir.
Sürekli seyahat ettigimden bu konsol benim çok işimi görüyor bir de switch 2 Cyberpunk bile çıktı konsola Batman üçlemesi var gayet zevkli oyunlar ama en büyük soru ne oynamak istiyorsun ve nerede oynamak istiyorsun ben bu konsolu bende zaten PS4 varken aldım ama bu konsolu el de oynamak için aldım ben zaten sürekli seyahat ettigimden de yanimda sürekli bulunduruyordum bir de zor oyunları beceremeyen biri olarak Nintendo'un kolay oyunları bol oldugundan tercih ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı