PC kullanıcı olarak sürekli ekran kartı, RAM derken sürekli olarak harcama eğilimi var. Boş yatırım yapmak gibi. Devam etmek daha mı mantıklı, yoksa PS5'e mi geçeyim?
PC kullanıcı olarak sürekli ekran kartı, RAM derken sürekli olarak harcama eğilimi var. Boş yatırım yapmak gibi. Devam etmek daha mı mantıklı, yoksa PS5'e mi geçeyim?
PS5 değerinde bir sistem toplarsanız sürekli bir harcama eğiliminde olmazsınız. Şu anki fiyatlardan bağımsız konuşuyorum tabii. Şu an olsam ben şahsen PS5 alırdım çünkü ekran kartı fiyatları maalesef çok uçtu.
Herkes PS5 deyip durmuş fakat PS5 üzerindeki oyunların fiyatlarından haberleri var mıdır acaba? 5 oyun alsan ekran kartı ediyor zaten . Ek olarak bilgisayar üzerinden her alana ulaşıp istediğiniz düzeyde, keyifte oynayabileceksiniz.