PS5 mi, PC mi?

Son düzenleme:
E Playstation 5 aldın diyelim oyun fiyatlarını ne yapacaksın? Bence PC daha mantıklı.
Ayrıca hocam Steam'in geniş ekran modu sayesinde kendinizi konsol kullanıyormuş gibi hissedersiniz.

Xbox Series S aldın 3500 TL'ye değil mi klavye mouse takıp 120 FPS Warzone oynayabilirsin ya da internette gezebilirsin ve 10 sene en az GTA 6 vs birçok oyunda içinde oynatıcağından 3500 TL'ye değecek bir şey alırsın Series S için öyle durum 2030'a kadar en az oyun açıcaktır aa oyunlar içinde.
Millet ne derse desin senelerce pc kullandım steam vs her olayı iyi ama asla 10 sene dayanan bir pcim olmadı düşük seviye sistemler değildi bunlar directx çıktı ekran kartım desteklemedi sürekli bunu yaşadım o yüzden xbox 360 örnek veriyim 2005 de çıkan bir konsol gta 5 oynattı 512 mb ramı vardı sonra xbox one 2013 de çıktı 9 sene olucak ve battlefield 2042 vs herşey çıkıor bu konsola 10 seneyi devirecek muhtemelen ve series S yada X bunlarda 2030 u devirecektir.
Senin için uzun vade paramın hakkını alayım ama oyun odaklıyım ve ara sıra internette gezer video izlerim birçok işimi idare ederim dersen Xbox fazlasıyla yeterli olacaktır ama yazılımla uğraşıyorsan vs mecbur PC gerekir ben yazılımla uraştığım için 1660 Ti ASUS ROG laptopum var Steam IDE en aktif kullanan kişilerdenim bu Steam hesabım Steam Community :: <#FF7777><#XX7777><#f5f5f5>WOLF ciddi anlamda paralarda kazandım Steam'den PC Steam için alınır ama şu an bir PC almak 10 bin TL civarı bütçen yoksa al Xbox Series S 10 sene köşede dursun GTA 6 oynarsın çıkınca en kötü ben o kafadayım neden dersen ne zaman konsol alacak olsam almadım ve pişman oldum fiyatları arttı zarar ettirmedi vs PS4 zamanında 1 bin TL Xbox da 850 TL di BİM'de falan 2013 zamanları.

Son düzenleme:
PC alırken ya da toplarken 5 yıl hiç el sürmeden kullanabileceğiniz sistem toplamakta fayda var günü kurtaracak sistem yerine ileriye dönük sistem toplayın.

Kullanıcının amacına göre değişir. Amaç sadece oyun ise, oyunları da alacak para varsa PS5. Eğer ki amaç sadece oyun değil, farklı türlü işler, uğraşlar yaparım derse PC. Karar senin zevk ve amacında.

Tavsiyeler için teşekkür ederim. Steam de olduğu gibi bir oyuna sadece 1 yıl sahip olarak uygun fiyatla alma imkanı varsa konsol alırım. Ben sadece oyun için almak istiyorum. PC ayrıca var zaten.

Kardeşim sen sımdı alacagın bilgisayarla 5 yıl sonraki oyunları oynayabilcenmi ama ps5 ile degil 5 yıl 8 yıl sonra cıkacak oyunları bile oynarsın ornek ps4 2013 yılında cıktı yıl nerdeyse 2022 halen bazı pclerin acmadıgı oyunları oynayabiliyorsun

Benzer bir süreç yaşanabilir. 10 sene kullanmak iyi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…