PS5 mi PC mi?

Diego s21

Decapat
Daha fazla  
Her zaman PS5'im olsun isterdim. Arkadaşlarımda vardı. Bu yaz PS5 ve televizyon almak istiyorum ama bazı arkadaşlarım PC al diyorlar. Ama PS5 daha iyiymiş oyunlar çok pahaliymis. PC alsam çok iyi bir sistem isterim oda 50.000 TL mış ne yapmalıyım. PS5 de oyunlar çok pahalı ve Online de paraliymis PC mi almayalım yoksa PS5? Bütçe 40.000 TL.

Kanka kim dedi sana 50 diye 30a da var.

PC al, PC yoksa PS alınmaz diye düşünüyorum.

PS5 + Monitör alabilirsin. Ya da paran daha kısıtlı ise Xbox Series S 1TB alabilirsin. Üst düzey beklentilerin yoksa Series S öneririm, Game Pass ile birçok oyuna erişebiliyorsun. Ayrıca Store'u PS'ye göre indirimlerle daha uygun oluyor.

PC çünkü daha çeşitli oyun var hadi diyelim FPS sevmiyorsun hikayeli birçok oyun RDR Witcher gibi klavye fare ile daha çok eğlenceli olacaktır ayrıca PS5 yerine PC uyumlu bir DualShock al şu anda da FC24 indirimde Steam'de 480 TL civarında bir şey (normalde 3000) onu da alırsın oynarsın.

PS oyunları gereksiz pahalı. Yani bir oyun alıyorsun yeni çıkmış ise en az 2k eski ise en az 1k para çıkıyor cebinden.

Bana kalırsa PS5'e rakip Xbox çok daha mantıklı orası ayrı.

PC alırsan da değişen çok bir şey olmayacak bu sefer PS'den alacağın oyunu Steamden alacaksın yine x bin küsür para çıkacak cebinden dolar olduğu için.

Çeşitli aktiviteler yapıp, rekabetçi oyunlar oynayacaksan pc, tam tersiyse PlayStation.

PC'de en azından PS5 olan bazı oyunları oynayabilirsin mesela God of War 4 ama PS5'te canın sıkılır ve oyunlar fazla para istiyor. PS5'in en büyük avantajı lag sıkıntısı olmaması.

PlayStation bir yerden sonra PC'den çok masraf getirecektir, oyunları ve yıllık PS Plus fiyatları çok fazla.

PS5 çok mantıklı oyun konusunda 1 yıl sonra GTA 6 çıkacak örnek verirsek ve güncel oyun oynuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…