PS5 mi PC mi?

PS5'te oyunlara o kadar para verince ucuzluğuuuuu anlamı kalmıyor. 50 bine sağlam bir PC alırdım. Ya da oyunlara da bütçe ayıracaksanız 40 bin.

Vallah hocam 3400 TL oyun mu olur?

Ben Hindistan hesabını kullanıp alıyorum oyunları öyle yapınca yeni çıkan oyunlar 2 kat falan ucuza denk geliyor(legal)

Merhaba. 50k bütçem var. Sizce 50k ya direk kasa mı almalıyım (ekipmanlarım var) yoksa 20kya PS5 30k ya da kasamı dizmeliyim.

Onile oyun oynayacaksan için PC hikayeli oyunlar için PS5 Pro al PC hikayeli oyunların çoğu optimize sorunu var iyi oyunlar.

50K'ya ya kasa alirim ya da PS5 Pro alirim acikcasi. Bu da tamamen nasil bir oyuncu olduguna bagli. Evde 1-2 saat kafa dagitayim TV karsisina oturayim uzanarak oynayayim diyorsaniz PS ama yok ben uzun saatler oyun oynayacagim diyorsaniz kesinlikle PC. 50K'ya alacaginiz PC ile de her oyunu yuksek grafiklerde rahatca oynarsiniz. 50K'yi iki donanima bolseniz ikisinden de tam zevk alamazsiniz ikisi de yarim kalir bence.

Bilgisayar al geç, PS+kasa mantıksız bilgisayar varken PS'ye gerek yok.

PS5 al oyna 30 bin cebinde kalsın eğer bilgisayar kullanman gereken işlerin yoksa tabii.

Hocam bilişim öğrencisiyim şu an ekipmanlarım bayağı iyi ekipman almama gerek yok PS i alırsam salondaki TV'ye veya 27” monitörde oynarım şu anki kasada i7 1. nesil, 1050 Ti ve 16 GB RAM var ekran kartı idare etse de işlemci yavaş kalıyor PC'den sadece FPS oyunları falan oynarım bir şey okul için kullanırım.

Hocam PS5 oyunlarda mutlu etmezmi bir de hiç PS deneyimim olmadı sadece arkadaşlarımda veya internet kafese oldu ama 30klık sistemde gayet yeterli olur gibi geliyor.

Bilgisayar al geç, PS+kasa mantıksız bilgisayar varken PS'ye gerek yok.

Hocam PS'den oynamakta ayrı bir zevk veriyor bence ama sıkılır mıyım PS'den bir süre sonra bilmiyorum.

PS5'de oyun yok. Zaten Sony oyunlari gecikmeli de olsa PC'ye geliyor. Koltuk karsisinda uzanarak oynamak senin icin vazgecilmez bir kriterse PS almani oneririm aksi taktirde bir sure sonra kullanacagini sanmiyorum cunku ayni oyunu PC'de daha ucuza gorunce PS'de oynamak istemeyeceksin.

Hocam direk kasaya 50k verip bütçeyi zorlamak yerine PS5 alıp birkaç vakit sonra kasa alırım diye düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…