CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.824 Çözümler 10 27 Ağustos 2025 #21 alenowl dedi: Hocam PS'den oynamakta ayrı bir zevk veriyor bence ama sıkılır mıyım PS'den bir süre sonra bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin kararınız ben oyunların Fiyatından dolayı birde bilgisayarın sağlayacağı özgürlük için bilgisayar almayı tercih ederim.
alenowl dedi: Hocam PS'den oynamakta ayrı bir zevk veriyor bence ama sıkılır mıyım PS'den bir süre sonra bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin kararınız ben oyunların Fiyatından dolayı birde bilgisayarın sağlayacağı özgürlük için bilgisayar almayı tercih ederim.
alenowl Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #22 CordiB dedi: Hocam sizin kararınız ben oyunların fiyatından dolayı bir de bilgisayarın sağlayacağı özgürlük için bilgisayar almayı tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam PC alacağım zaten sadece diyorum ki 50knın tamamıyla PC mi almak yoksa PC +PS5 Slim mi alsam.
CordiB dedi: Hocam sizin kararınız ben oyunların fiyatından dolayı bir de bilgisayarın sağlayacağı özgürlük için bilgisayar almayı tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam PC alacağım zaten sadece diyorum ki 50knın tamamıyla PC mi almak yoksa PC +PS5 Slim mi alsam.
CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.824 Çözümler 10 27 Ağustos 2025 #23 alenowl dedi: Hocam PC alacağım zaten sadece diyorum ki 50knın tamamıyla PC mi almak yoksa PC +PS5 Slim mi alsam. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam ilk mesajımda belirtmiştim zaten, PC+PS'nin bana kalırsa mantıklı yanı pek yok.
alenowl dedi: Hocam PC alacağım zaten sadece diyorum ki 50knın tamamıyla PC mi almak yoksa PC +PS5 Slim mi alsam. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam ilk mesajımda belirtmiştim zaten, PC+PS'nin bana kalırsa mantıklı yanı pek yok.
alenowl Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #24 CordiB dedi: Biliyorum hocam ilk mesajımda belirtmiştim zaten, PC+PS'nin bana kalırsa mantıklı yanı pek yok. Genişletmek için tıkla... Kasayı 30k ya halletmek varken 50k verilir mi peki.
CordiB dedi: Biliyorum hocam ilk mesajımda belirtmiştim zaten, PC+PS'nin bana kalırsa mantıklı yanı pek yok. Genişletmek için tıkla... Kasayı 30k ya halletmek varken 50k verilir mi peki.
CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.824 Çözümler 10 27 Ağustos 2025 #25 alenowl dedi: Kasayı 30k ya halletmek varken 50k verilir mi peki. Genişletmek için tıkla... Değecek bir fark olup olmadığını bilmiyorum ama 38k ya R5 5600+RTX5060 Ti(16 GB) sistemler satılıyor bence onlara bir göz atın derim.
alenowl dedi: Kasayı 30k ya halletmek varken 50k verilir mi peki. Genişletmek için tıkla... Değecek bir fark olup olmadığını bilmiyorum ama 38k ya R5 5600+RTX5060 Ti(16 GB) sistemler satılıyor bence onlara bir göz atın derim.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.050 Çözümler 40 Yer New York 1 Eylül 2025 #26 PC Alın geçin hocam.
S Soluk Mavi Nokta Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #27 Gta 6 için yanıp tutuşmuyorsan bence 50k ya pc diz.