PS5 mi PS5 Pro mu?

yoshifu

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Hayatımda hiç konsolum olmadı oyuncu bilgisayarım şu an mevcut fakat konsol almak istiyorum. Eşimle birlikte bazen oyun oynayabilmek ve en önemlisi GTA6 için ayrıyeten istiyorum PS6 ya daha çok var sanırım sizce PS5 Pro mu almalıyım yoksa düz PS5 mi aralarındaki fiyat farkı çok değil o yüzden sormak istedim. Daha bilgili arkadaşlara teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum.

PS5 Pro sizi zorlamayacaksa onu almanizi öneririm. Performans farki çok olmasa da GTA6 gibi bir oyunda farki belli olur diye düşünüyorum.

Bu saatten sonra ps5 pro tercih edilmeli, özellikle gta6 için isteniyorsa
Hocam ben tam anlamıyorum nedeni ne peki sizce bu saatten sonra onun tercih edilmesinin sizce

PS5 Pro sizi zorlamayacaksa onu almanizi öneririm. Performans farki çok olmasa da GTA6 gibi bir oyunda farki belli olur diye düşünüyorum.
Çoğu kişi pro modelini önermiş ama neden hocam sizce

Yanlış bilgi
Sitede 120 bin liraya PC toplayıp PS'ye pahalı diyenlere bakmayın. Önümüzdeki yıl gelecek güncellemeyle birlikte PS5 Pro tüm oyunlarda kilitli 4K-60FPS ya da 2K-120FPS desteğine sahip olacak.

Kesinlikle PS5 Pro öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:

PC oynatmıyor mu zaten bu değerlerde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben tam anlamıyorum nedeni ne peki sizce bu saatten sonra onun tercih edilmesinin sizce

Çoğu kişi pro modelini önermiş ama neden hocam sizce
Grafik gücü daha yüksek ve daha yüksek depolama ile geliyor. Aradaki farka değer. Daha uzun ömürlü olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…